Dunakeszi, illetve Újpest melyik részén érdemes lakást venni, hol vannak a legjobb helyek?
Költözést fontolgatok és Dunakeszi, Újpest között vacilálok.
Főbb szempontok, hogy könnyen megközelíthető legyen Budapest vagy a belváros, illetve, hogy csendes, légszennyezéstől viszonylag mentes, környezethez közeli hely legyen.
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
Kicsit kiegészítem: nem panelbe és nem is kertesházba költöznék, hanem téglaépítésű társasházba. Az nem gond ha nem vadi új, de 20 évesnél ne legyen öregebb és ne legyen forgalmas helyen.
Mivel nem vezetek, így sajnos csak a tömegközlekedés jöhet szóba.
Én most költöztem a Páskom parkba (15. kerület), és már most nagyon jól érzem magam.
Igaz, hogy panel, de 3 emeletes, 8 lakásos, panelprogramban részt vett, van napkollektor (bár ez még nem működik). Az erkély parkra néz, csendes, és amit te is írtál, környezet közeli. Én is busszal járok a 11. kerületbe dolgozni, szerencsére közel van a buszmegálló, villamos. 7,7E, 133, stb.
Érdemes lenne itt is megnézned szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!