Lapostetős házat megéri megvenni?
Kinéztünk egy régebbi építésű lapostetős kockaházat,
elég ritkák manapság az ilyen építésűek mivel jellemzően sátortetősre építenek minden házat.
Nekünk tetszik ez a kivitelezés, soha nem voltunk hívei a lomtárolós tetőtérnek.
Kérdés az, megéri-e egy ilyen házba beruházni, egy ilyen házat megvenni,
miért javasolnátok vagy épp nem javasolnátok az ilyen jellegű épület vásárlását?
Eltérő vélemények vannak, mint mindenről.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=lapostet%C5..
igazából azért is kérdezem mert sok negatív véleményt olvasni róla, de nem igazán tudom hová tenni,
15 évig éltem egy 10 emeletes panel legfelső emeletén és az kétségtelen hogy meleg volt nyaranta, ezzel nem tudok vitatkozni mert tény, meg 15 év alatt 1x beázott amikor javítani kellett a szurkozást de azt fizette a biztosító plusz a sátortetővel is bármikor előfordulhat főleg viharosabb időben.
Szóval most kinéztünk egy ilyet, és kérdés merült fel bennem miszerint annyival rosszabb lenne valamiért egy sima lapos-tetősnek a szigetelése mint egy 10 emeletes panelháznak?
Szerintem a legszebb ház az olyan. A lapos tetős 😍
Milyenre gondolsz? Ha ilyen modernebb akkor tuti 😍
[link] Ez ilyen terv rajz. De szerintem a legszebb az ilyen 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!