Szerintetek ez a lakást érdemes megvenni?
Azt honnan kéne tudnunk, hogy mire szeretnéd használni? Hogy hány éves vagy, milyen terveid vannak, stb...
Én spec. nem venném meg, mert nem tudnék vele mit kezdeni, de ez én vagyok
Milyen a ház műszaki állapota?
Hányadik emelet? (földszint vagy zárószint?)
A szoba hova néz?
Milyenek a fenntartási költségek?
A szobák egymásból vagy külön nyílnak?
A ház körfolyosós vagy zárt lépcsőházas?
Milyen a környék?
Milyen a tömegközlekedés?
Haza lehet-e menni éjjel?
Milyen messze van bolt, gyógyszertár, park stb?
Ezek mind-mind számítanak...
Hogy ott hogy mennek az albérletek, azt nem tudom, nálunk megy az ilyen is.
Amit én látok, hogy a főzőfülke az gáz, én főzök rendszeresen, azt nem lehet rendesen kiszellőztetni, azt a gőzt. Mondjuk, ha lehetne, vagy egybenyitnám a nappalival, vagy gardróbnak csinálnám meg, és a nappaliba csinálnék egy szolid kis konyhát (befektetésként ugye).
Engergetikailag, stb. szerintem hibátlan, ilyesmiben lakok, gondolom ez ilyen csúsztatott zsalus. Király. A panel sztem élhetetlenebb, és a szomszédokat jobban hallani.
A leszigetelt panelok sem mindenkinek jönnek be, itt lehet olvasni sok ilyet pl. hogy már nem fűtik körbe egymást a szomszédok, mert mindenki spórol vele. :)
Az ilyen csúszózsalus elég meleg (jó, függ égtájtól, attól, hogy hol van, körbefűtött-e, melyik szint), de mondjuk egy új ablak esetleg jól jön, ha az eredeti van bent még.
Javasolnám.
EGyedi fűtés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!