Hiába gyűjtögetek önerőre, az önerőm növekedése nem tud lépésttartani az árak növekedésèvel. Egyedülálló vagyok. Hova tovább ilyenkor? Annyira elkeserítő.
Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 22:32
11/16 anonim válasza:
A meglévő összegből vegyél egy ingatlant, aminek az értéke ugyanúgy növekedni fog.
12/16 anonim válasza:
#11: Ezeket a dolgokat továbbra is Ti képzelitek bele a saját keserűségetek miatt.
Semmi ilyet nem mondtam.
13/16 mindentudó99 válasza:
#8 Attól hogy jelenleg nem tud venni saját ingatlant abból még nem következik az hogy az albérletezés jó.
14/16 anonim válasza:
#13: Milyen más lehetőség marad?
16/16 mindentudó99 válasza:
#14 Nem tudom m8 marad de attól még az alberlet nem jó egy életen át. És igen van külföld pl. Vagy két három év munkássszálló míg összejön az önerőre. Más is így csinálja. Persze a szálló se jó de áldozat nélkül nincs semmi. Nem pottyan az ölébe csak úgy semmi az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!