Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek pár éven belül...

Szerintetek pár éven belül bedől az ingatlan biznisz?

Figyelt kérdés

Mindenkitől ezt hallom, hogy 1, max 2 év és poton pénzért lehet lakást venni a sok CSOK miatt.

Szerintem ez h.lyeség, ilyen gyorsan nem fog bedőlni. A babaváró miatt se, ennek több év lesz az átfutása, mire kiderül, hogy sokan nem tudják visszafizetni.

Nekem is van egy lakásom, most szeretnénk oda beköltözni, de azt mondogatják adjam el, vegyem fel a babaváró hitelt és vegyek egy házat, mert pár év múlva már nem tudom ennyiért eladni, csak a feléért. Szerintem ez h.lye ötlet

2019. aug. 17. 22:03
1 2
 1/17 mindentudó99 ***** válasza:
92%
Nem kell másokra hallgatni. Tedd azt ami neked jó. Senki se lát a jövőbe hogy mi lesz. Ha lenne 8s válság akkor is csak pár év és ismét helyre állna m8nden.
2019. aug. 17. 22:13
 2/17 anonim ***** válasza:
30%

"Mindenkitől ezt hallom"

Én nem ezt hallom, szóval sanszos, hogy nem egy kocsmába járunk.

De félretéve a hülyeséget, miből gondolják, hogy be fog dőlni.

(gyíkember és más dogon konteókat nem számítva)

2019. aug. 18. 00:23
 3/17 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, ez az egész ingatlanlufi egy Ponzi-séma. Addig, és CSAK addig tudja tartani magát, ameddig van balek, beszálló. Ha nincs, ha elfogy, akkor össze fog omlani. Minél nagyobb, annál nagyobbat fog zuhanni is.

A piramisjátékok MINDIG bedőlnek.

És ha ez nem volna elég, a történelem számos alkalommal rászolgált már erre, hogy a lufik bizony kidurrannak.

2019. aug. 18. 00:55
 4/17 anonim ***** válasza:
79%

"A piramisjátékok MINDIG bedőlnek."

A piramisjátékra igaz, hogy mindig bedől, mert nincs mögötte érték/termék.

Az ingatlan kicsit sem az.

Ha csökkenni fog a kereslet akkor az árak is stagnálnak, de hatalmasat nem valószínű, hogy esnek. Ha mégis akkor meg teljesen mindegy, mert akkor a "pénz" értéke is úszni fog.

2019. aug. 18. 01:01
 5/17 anonim ***** válasza:
17%

#4 nemcsak azért dőlhet be egy Ponzi-séma, mert nincs mögötte érték, bőven elég, ha elfogynak a beszállók

Ponzinál személy szerint volt mögöttes érték és termék is: a postai válaszlevél-kupon

Az ő rendszere speciel azért dőlt be, mert a befektetett pénzből 160 millió darab válaszlevél-kupont kellett volna vennie, de forgalomban csak 27 ezer volt...tehát a rendszer összeomlott a saját súlya alatt

Az ingatlanlufival is ez fog történni, akinek akkor ingatlan lesz a nevén, nagyon rosszul fog járni, az utolsó lyukas gatyáját is elveszti

Floridában is ugyanez történt anno

2019. aug. 18. 01:25
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

"ha elfogynak a beszállók"

Egy túlnépesedő bolygón?

2019. aug. 18. 01:49
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

#6 Magyarország népessége folyamatosan fogy :)))

Egyébként igen, egy bizonyos szint után a bolygó teljes népessége se volna elég ahhoz, hogy fenntartsa a Ponzi-rendszert:

[link]

A képen remekül látni, hogy hol és mikor omlana össze a dolog.

2019. aug. 18. 01:52
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

("akinek akkor ingatlan lesz a nevén, nagyon rosszul fog járni, az utolsó lyukas gatyáját is elveszti")

Én elhiszem, hogy lesz egy réteg aki bukni fog, de az hogy bukhat akinek lesz egy tehermentes- ingatlana?

2019. aug. 18. 02:02
 9/17 anonim ***** válasza:
33%

Nyilván nem az fog bukni, akinek háza van, az a populáció 95 százalékát érintené.

Azok fognak elsősorban, akik a teljes megélhetésüket ebbe a Ponzi-sémába fektették, és komoly összegeket fordítanak arra, hogy lakásokat vegyenek, fenntartsanak, feljavítsanak, aztán méregdrágán értékesítsék.

Ha kilukkan a lufi, és az ingatlanok értéke a tizedére csökken, egyrészt buktál minden egyes forintot, amit az ingatlanjaidra költöttél, másrészt, ha találsz is vásárlót rá, tizedáron fogja megvenni.

2019. aug. 18. 02:07
 10/17 mindentudó99 ***** válasza:
91%
Neharagagudj de olyan sületlenségeket írsz. Hogy esne már tiedére az ingatlanok árá? Honnan veszel ilyen marhaságokat?
2019. aug. 18. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!