Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan tudom bizonyítani,...

Hogyan tudom bizonyítani, hogy jó a kazán eladás során?

Figyelt kérdés

Gáz cirkó fűtés van a lakásban.

Ugye most nyár van és meleg, tehát hiába veszem fel a hőfokot, nem fog a kazán bekapcsolni.

A vevő is nyugodtabb lenne.

2019. júl. 29. 18:30
 1/10 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Termosztátot fel lehet venni 30 ra nem? Annyi csak nincs benn. Vagy próbáltad és nem gyújt be? Akkor a termosztátot ki kell kötni és direktbe járatni.
2019. júl. 29. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
a termosztát vezetéke ahová kötik, ott gyárilag egy áthidalás van. akkor a víz hőmérséklete szerint kapcsol ki.be. Tedd vissza.
2019. júl. 29. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb termosztát kb. 30°C-ig állítható, nem hiszem, hogy ennyire meleg lenne a lakás.
2019. júl. 29. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd őket reggel 6-7 között, te hajnalban kiszellőztetsz, biztos hogy lemegy a lakás hőmérséklete min 25 fokra, redőnyöket/sötétítőket behúzod és vársz. Ha megjöttek termosztátot maxra és elindítod a kazánt. Közbe megkávéztok. Szerintem egy komoly vevő ennyi kellemetlenséget megér.
2019. júl. 29. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:

3: Naiv vagy.:)

Nálunk 30+ fok volt januárban 3 nap kánikula után.

Most is csak 29 fokra hűlt le.

2019. júl. 29. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

* jav. júniusban.

Mindig keverem ezt a két j-betűs hónapot.

2019. júl. 29. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
nálam max 26-27 fok van a házban, pedig nincs klíma.
2019. júl. 29. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:

7: Nálam meg 23. Egy olyan északi fekvésű lakásban, amit éjszaka kiszellőztetek, nappal meg beárnyékolok.

De a másik, lakatlan, déli fekvésű lakásunkban, amit egész nap süt a nap, 29-30 fok van úgy, hogy lent van a redőny és be van húzva a függöny.

Olyan lakásunkban pedig, aminek az építőanyagában vas is van, éjszakai szellőztetéssel és nappali beárnyékolással együtt van alsó hangon 30 fok, és kell a klíma, hogy alá menjünk.

2019. júl. 29. 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:
8: azt azért hozzá tenném én kifejezetten ebbe a hőmérsékletbe érzem jól magam. Nálam télen nyáron 26-27 fok van a házban. pl, ha jön egy hidegfront és leesik a belső hőmérséklet 20 fokra akkor bizony indul is a kazán évszaktól függetlenül.
2019. júl. 30. 08:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Mindegy, mert felmegyek majd valamelyik nap és rápróbálok.

Ha bekapcsol, akkor be, ha nem, nem.

Már el van adva a lakás, de gondoltam ezt még tisztázzuk le, jófej akartam lenni.

Köszönöm mindenkinek a lehetőséget.

2019. júl. 30. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!