Hogyan tudom bizonyítani, hogy jó a kazán eladás során?
Figyelt kérdés
Gáz cirkó fűtés van a lakásban.
Ugye most nyár van és meleg, tehát hiába veszem fel a hőfokot, nem fog a kazán bekapcsolni.
A vevő is nyugodtabb lenne.
2019. júl. 29. 18:30
1/10 mindentudó99 válasza:
Termosztátot fel lehet venni 30 ra nem? Annyi csak nincs benn. Vagy próbáltad és nem gyújt be? Akkor a termosztátot ki kell kötni és direktbe járatni.
2019. júl. 29. 18:42
2/10 anonim válasza:
a termosztát vezetéke ahová kötik, ott gyárilag egy áthidalás van. akkor a víz hőmérséklete szerint kapcsol ki.be. Tedd vissza.
2019. júl. 29. 18:42
3/10 anonim válasza:
A legtöbb termosztát kb. 30°C-ig állítható, nem hiszem, hogy ennyire meleg lenne a lakás.
2019. júl. 29. 18:45
4/10 anonim válasza:
Hívd őket reggel 6-7 között, te hajnalban kiszellőztetsz, biztos hogy lemegy a lakás hőmérséklete min 25 fokra, redőnyöket/sötétítőket behúzod és vársz. Ha megjöttek termosztátot maxra és elindítod a kazánt. Közbe megkávéztok. Szerintem egy komoly vevő ennyi kellemetlenséget megér.
2019. júl. 29. 19:30
5/10 anonim válasza:
3: Naiv vagy.:)
Nálunk 30+ fok volt januárban 3 nap kánikula után.
Most is csak 29 fokra hűlt le.
2019. júl. 29. 22:47
6/10 anonim válasza:
* jav. júniusban.
Mindig keverem ezt a két j-betűs hónapot.
2019. júl. 29. 22:48
7/10 anonim válasza:
nálam max 26-27 fok van a házban, pedig nincs klíma.
2019. júl. 29. 23:29
8/10 anonim válasza:
7: Nálam meg 23. Egy olyan északi fekvésű lakásban, amit éjszaka kiszellőztetek, nappal meg beárnyékolok.
De a másik, lakatlan, déli fekvésű lakásunkban, amit egész nap süt a nap, 29-30 fok van úgy, hogy lent van a redőny és be van húzva a függöny.
Olyan lakásunkban pedig, aminek az építőanyagában vas is van, éjszakai szellőztetéssel és nappali beárnyékolással együtt van alsó hangon 30 fok, és kell a klíma, hogy alá menjünk.
2019. júl. 29. 23:42
9/10 anonim válasza:
8: azt azért hozzá tenném én kifejezetten ebbe a hőmérsékletbe érzem jól magam. Nálam télen nyáron 26-27 fok van a házban. pl, ha jön egy hidegfront és leesik a belső hőmérséklet 20 fokra akkor bizony indul is a kazán évszaktól függetlenül.
2019. júl. 30. 08:12
10/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, mert felmegyek majd valamelyik nap és rápróbálok.
Ha bekapcsol, akkor be, ha nem, nem.
Már el van adva a lakás, de gondoltam ezt még tisztázzuk le, jófej akartam lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!