Ti miket szoktatok vasalni?
Figyelt kérdés
Nyilván a pólók, ingek, ruhák, evidensek, de pl. az én anyukám a törölközőt, a konyharuhát, a már-már pulóver anyagú pólókat, pizsamanadrágokat, ágyneműket is kivasalja 😂2019. jún. 25. 09:38
1/15 anonim válasza:
Én aljzatbetont, lepcsőket, koszorúgerendákat, de van, hogy falakat is, de azt ritkán.
2/15 anonim válasza:
Csak amit nagyon muszáj. Póló, pizsama, ágynemű??? Kizárt dolog! Nem vagyok a saját magam ellensége.
3/15 anonim válasza:
Ingeket, türcsit, illetve gyűrődősebb anyagú dolgokat.
7/15 anonim válasza:
Kizárólag az olyan vászon anyagú ruhákat, nadrágokat, amik nagyon gyűrődnek. Minden mást teregetéskor simára húzgálom és kész. Sosem értettem, hogy pl. ágyneműt minek vasalni, hiszen amint belefekszel, máris gyűrődik.
8/15 anonim válasza:
Csak a blúzaimat és a gyűrődésre hajlamos vászonnadrágaimat szoktam. A konyharuhákat végül is fertőtlenítési céllal tényleg érdemes vasalni, ha velem ellentétben nem csak a vizes kezeteket törlitek beléjük, a többit felesleges.
9/15 A kérdező kommentje:
Az ágyneműt azért vasalja, hogy a szekrényben szép rend legyen amíg nem használjuk; a törölközőket puhítás céljából; a konyharuhákat fertőtlenítés miatt. Magyarul azért vasalja ezeket, hogy rend legyen a szekrényben. 😃 pedig abszolút nem rendmániás :)
2019. jún. 25. 20:19
10/15 anonim válasza:
Póló, blúz, esetleg az olyan anyagú rövidnadrágokat.
Télen semmit, a pulcsi alatt úgyeem látszik, h ki van-e vasalva a póló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!