Hogyan lehet vasalni vasalódeszka nélkül?
oké... nem tudom a választ a kérdésedre de hagy mondjak el egy olyan dolgot ami alapjaiban fogja megváltoztatni az életedet. Ez pedig nem más mint Krisna urunk!!!
Ja nem hanem a következő és ezt tök komolyan mondom: az általában vasalásra váró cuccok 95%-át egyáltalán nem kell kivasalni, ha ügyesen teregetsz akkor a ruhák és egyebek nagy része pont úgy fog kinézni mintha kivasaltad volna őket. A titok, hogy egyből szedd ki a mosógépből és teregesd ki. Rázd ki egy kicsit a ruhákat, hogy ne legyenek gyűröttek, utána tedd fel őket száradni, hajtogasd be őket és nem lesz szükség a vasalásra.
MIÉRT:
Tegyük fel heti 2 órát vasalsz, ez évi szinten kb 102 óra, vagyis kb 13 munkanapot csak vasalsz egy évben, persze nem munkaidőben.
Ha ezt a jó szokásodat még 20 évig fenntartod, akkor döbbenet!!! Több mint egy teljes munkaévnyi időt töltesz vasalással! (egy átlagos munkaévben csak kb 220 munkanapot dolgozunk). Mindezt a szabadidődből!
Igazából nagyon kevés ruhadarab van amit TÉNYLEG vasalni kell, amit nem kell azzal ne vacakolj!
Bocs a litániáért, de próbáld ki, nem fogod megbánni!
Asztalon vasalok, amikor évi kétszer kell, a fellépő leningemet nem lehet nem vasalni s egy másik fellépőruhámnak is muszáj.
Nem az igazi, de ritka alkalom miatt nyilván nem fogok vasalódeszkát tartani a házamban, vasalót sem voltam hajlandó venni évtizedekig, aztán kaptam s néha használom.
Bírom, mikor lusta emberek azzal győzködik magukat és másokat, hogy nem is látszik, ha nincs kivasalva. Teregethetsz bárhogy, látszik. És ígénytelen...
Kérdező, asztal, pléd, lepedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!