Mikor szokás vasalni?
Figyelt kérdés
Ha kimostam a ruhát akkor elrakás előtt vasaljak vagy elég akkor amikor felhúzom? Ki mikor szokott vasalni?2019. jan. 18. 14:13
1/5 anonim válasza:
Anyukám mosás után szokott, mielőtt elrakja. De gondolom ez az idődtől is függ. Ha van időd mindig vasalni mielőtt felveszed, akkor biztos jobb lesz :)
2/5 anonim válasza:
Én próbálok úgy teregetni, hogy kirázom a ruhát, hogy minél kevésbé száradjon gyűröttre. Utána behajtogatom a szekrénybe és csak akkor vasalok, ha fel akarok venni valamit. Régebben úgy csináltam, hogy összegyűjtöttem a vasalni valót és akkor nekiálltam egyszerre, de szerintem idő- és árampocsékolás. Sokszor vagyok úgy, hogy feltúrom a szekrényt, olyankor úgyis gyűrödne a ruha. Meg akár milyen szépen hajtod is össze, a hajtásélek ott lesznek a ruhán, az meg nem néz ki jól.
3/5 anonim válasza:
Én akkor szoktam, mielőtt elteszem, testvérem akkor, mielőtt felveszi - nincs egy "helyes" megoldás. Mindnek megvan az előnye, hátránya.
4/5 anonim válasza:
Nekem egyszerűen nincs arra idegrendszerem, meg időm sem, hogy most akkor "bevasalok".
Anyósom egész vasárnapokat töltött vasalással. Pokol.
Én felvétel előtt. Sok vasalós ruhadarabom van és akkor a legszebbek, ha frissen vasalom őket. Ingek, blúzok hiába teszem vállfára, megtörik az anyaga.
5/5 anonim válasza:
Nincs annyi helyünk hogy mindenkinek a kivasalt ruháját szépen vállfán a szekrénybe rakjuk. Ha meg nem vállfára teszem, gyűrődik. Igyhát akkor vasalunk mielőtt öltözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!