Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért nem tudom rávenni...

Miért nem tudom rávenni feleségemet és két gyerekemet, hogy rendet tartsanak az otthonunkban, netán én lennék túl igényes?

Figyelt kérdés
Más családokban is vitakérdés a rendrakás, rendtartás, takarítás?

2019. jún. 8. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Igazad van és elnézésed kérem, elütöttem!

Nem neked szántam, hanem az 5-6 válaszolóknak.

Még egyszer bocsánat!

2019. jún. 8. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásul kell venni, hogy az embereknek egészen eltérő felfogásuk lehet a rendről, annak mikéntjéről és mértékéről. #4-nek szerencséje van, ha pár hónap alatt sikerült helyreállnia a rendnek, mert akkor feltehetőleg csak a rossz példa utánzása okozta a "lusta" családtagoknál.
2019. jún. 8. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Engem egy apróság érdekelne: te hogyan járulsz hozzá az otthoni rendhez? Mert sajnos a legtöbb esetben anyuka is ugyanúgy melózik mint apu, pluszban viszi a háztartást miközben a másik csak nyavalyogni tud a fotelból....

Az én faterom is ilyen volt :) A száját folyton jártatta, de egy kezemen megtudom számolni hányszor segített érdemben. Akkor is általában olyan szinten, hogy behozta anyámnak a létrát, hogy letudja szedni a függönyt és megpucolja az ablakot, ahelyett, hogy ő kényelmesen megcsinálta volna egy székről.

2019. jún. 9. 01:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Általában a pasik rendetlenebbek. Enyhe túlzással ahol levetik a zoknijukat, azt ott is hagyják. Ha már őket is zavarja a kupi, akkor ott tényleg komoly hiányosságok vannak. Minálunk az volt szokásban, hogy a csemetéinket már kiskorukban rászoktattuk arra, hogy semmit se hagyjanak szanaszét. Amikor csak mód nyílt rá, igyekeztünk számukra biztosítani egy "dühöngőt", ahol kedvükre kiélhették lázadó hajlamaikat. Persze ez egy városi panelban megoldhatatlan.
2019. jún. 9. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
16%
9: Én felnőttem úgy, hogy nem költöztem össze senkivel, és így van saját lakásom, nem is egy. Ezért furcsa, hogy hogy jön valaki ahhoz, hogy dühöngjön azon, valaki más mit csinál a saját területén. Mi jogon? Ha annyi idős vagy, hogy nagy gyerekeid is vannak, végképp nem értem, hogy miért a párodra vagy dühös, amiért nem voltál alaposabb a partnerválasztáskor?...
2019. jún. 9. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szakadj le rólam, nem én vagyok a téma!

A kérdésre válaszolj, ha megy!

Olvasd el a válaszom utolsó előtti bekezdését és akkor meg fogad kapni a bugyuta kérdésedre is a választ!

2019. jún. 9. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

És milyen "saját területén"?

Körbevizelte vagy mi a fene?

Felfogtad, hogy mi egy család vagyunk KÖZÖS otthonnal?

Nem költözködtem oda az asszonyhoz, hanem együtt vettük.

De minek is magyarázkodom neked?

2019. jún. 9. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!