LÁNYOK, beköltöznétek?
A KÉRDÉS ELMÉLETI ÉS NEM, MONDOM N E M ÁLLÁSHÍRDETÉS/HÍRDETÉS!!!
Új építésű házban, több szobás lakás, igényesen berendezve, gépesítve. Egyetemi városban. Saját garázshely és 0-24 porta.
3 másik lánnyal laknál együtt.
Lakbér/rezsi: 0 azaz NULLA forint!!!
Viszont a lakásban MINDENHOL kamerák és mikrofonok vannak és megy a kép külföldi fizetős oldalra.
2 szabály van:
- Kamerát/mikrofont rongálni, zavarni TILOS!
- BÁRMIKOR köteles vagy beengedni a szerelőket!
SEMMIT nem kell csinálnod!!!
Igen/nem?
Miért?
Szóval ilyen ValóVilág szerű?
Hát nem tudom. Gondolom ha fizetős oldalakra megy a videó, akkor tényleg MINDENHOL kamerák vannak, azaz a wcben, zuhanyzóban is. Annyi pénzt nekem nem tudnál fizetni, hogy vadidegen embereknek mutogassam magam meztelenül. Annál én többre tartom magam.
A "bármikor köteles vagy beengedni a szerelőket" rész meg nevetséges. Majd én eldöntöm, hogy mit mikor csinálok, ha annyira be akarnak jönni, beszéljék meg a tulajjal, ne nekem kelljen azért ugrálni.
Gondolom akkor probléma lenne az is, ha eljárnék iskolába/dolgozni, mert akkor nem nagyon lenne rólam felvétel...
Na meg képzelem, milyen hiteles és jogszerű szerződést kapnék egy ilyen lakásról. Nem szeretnék egyik napról a másikra utcára kerülni, csak mert nem vetkőztem eleget a kameráknak.
És hát igen, mit érne az egész magánélet nélkül? Nem lehetnék soha egyedül, nem beszélgethetnék soha nyugodtan senkivel, nem hívhatnám át a barátaimat, nem vihetném fel a pasimat...
Ennyi erővel a börtönbe is bevonulhatnék, ott is 0 forint a rezsi, van napi 3 étkezés, de legalább kamerák nem vesznek mindenhol.
Igen.
Leszámitva az "izgis" részeket (fürdés/wc) marha uncsi életet élek. Mostis mit látnának:a telefonom nyomkodom.
Amúgy a laptopot nyomkodom,tv-t nézek.
Egyébb hobbymnak hódolok. Ezek annyira nem izgis,privát dolgok,hogy szigoruan egyedül csináljam.
Nem biztos,hogy évekeig menne de pl:most mennék.
Fizu lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!