Ti mikor mostok ki egy ruhát?
Alsónadrág, zokni nap végén megy a szennyesbe.
Póló: ha megizzadok, akkor azonnal, ha nem, akkor 2-3 alkalom után.
Nadrág: ha bepiszkolódik azonnal, ha nem, akkor kb havonta kerül rá a sor. Több farmer meg vászongatyóm is van.
Pulóverek és egyéb, a testtel nem közvetlen érintkező cuccok: kb ugyanúgy, mint a nadrág, piszok esetén soron kívül, sima használatban 5-6 felvevés után.
De nincs sem rutin, sem egyéb, bár nem szeretem megvárni, hogy szaglik. :)
Alsóneműk, felsőim, gyerek pólói naponta, pàrom pólója egy nap csak addig van rajta míg kocsiba beszàll, munkahelyen àtöltözik, tehàt azt csak olyan 3-4 naponta.
Nadràg ha koszos lesz, amúgy olyan 7-8 naponta.
Àgyneműhuzat hetente, törölközők 3-4 naponta.
Tény, sokat megy a gép.
Fehérnemű naponta, polók 2-3 felvevés után, farmer hetente kifőzöm 60 fokon, ágynemű havonta, de a párnahuzatot hetente újat húzok.
De alapvetően semmit nem teszek vissza a szekrénybe a tiszták közé, hanem egy csini ládába tartom amit elkezdtem hordani és még felveszek.
Minden egyéb koszolódás után megy a mosásba.
7-es, mi nem vagyunk büdösek, a polómosást úgy értettem hogy kb 2xfél órát van rajtam, amíg leviszem a gyerekeket az iskolába. Nyilván nem ezt a pólót hordom még három napig, de mivel semmi baja, nem teszem szennyesbe, később még felveszem.
5# voltam.
Én úgy mosok, ahogy otthon megszoktam: Fehérnemű naponta, póló kétnaponta (nyáron naponta), nadrág hetente, pulcsi pár naponta...
Ha koszos vagy már szaglik, akkor viszont soron kívül lököm a szennyesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!