Hatalmas rumli, szeretnék a végére érni. Hogy kezdjek neki?
hetek,sőt hónapok óta elhanyagoltam a lakást. a szobában minden van ami a padlón elfért,amit kaptam új holmik egy hete ott,szennyes,üdítősüvegek,aludobozok,csipszeszsacskó.
a konyha még keményebb,lassan nincs tiszta edény a szekrényben(szó se róla nincs is sok edényem),szemét és lom nagy karondobozba dobálva,mosogató már szagosodik.
a fürdő még hagyján,az egyetlen dolog amivel szenvedek a hajszálak. nem tudom mit kezdjek velük,ahol lehetséges,ott van is belőle egy marékkal,nem győzöm szedni a kádból csapból stb...
egyszobás lakás,ketten élünk benne,és hatalmas rumli.
szeretnék ma estére legalább a nagyjával végezni,de nem tudom rávenni magam.
hogy álljak neki?
szégyen-nem szégyen,csak most álltam neki a teljes takarításnak. eddig odáztuk, apróságokkal haladtunk,csak most csináljuk rendesen,mert egy órán belül megjön a hűtő amire úgy vágytam :) végre akkor és annyit főzhetek,amikor és amennyit csak akarok :)
a következő pedig a mosogatógép lesz :D
Én mindig úgy kezdem el hogy megfogok egy kukászsákot és körbe járom a házat,és ha valamit kidobnivaló azt ki is dobom!Onnantól meg jön a többi magától..
De látom nem takaríthatsz valami.. Különben már lész is lennél :DD
Én 13 éves vagyok... És ha rendszeresen takarítasz meglesz a "taktikád"
EGyébként a ZENE nagyon fontos!
És valami jóó pörgős
Velünk is elszabadul néha a ló...
Én ilyenkor 3 nagy zsákkal vagy vödörrel, dobozzal, esetleg lavórral járom végig a lakást: egyikbe szedem a szemetet, másikba a szennyest, harmadikba a mosogatni való kávéscsészéket, poharakat.
Ha ezzel megvagyok, már nem is olyan vészes a helyzet, ekkor helyére pakolok mindent, ami még nincs ott, és hozzáfogok mosogatni és mosni. Az ágyneműt ne most húzd le szerintem, csak ha már utolérted magad kicsit a mosással, mert sok helyet foglal a szárítón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!