Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hatalmas rumli, szeretnék a...

Hatalmas rumli, szeretnék a végére érni. Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

hetek,sőt hónapok óta elhanyagoltam a lakást. a szobában minden van ami a padlón elfért,amit kaptam új holmik egy hete ott,szennyes,üdítősüvegek,aludobozok,csipszeszsacskó.

a konyha még keményebb,lassan nincs tiszta edény a szekrényben(szó se róla nincs is sok edényem),szemét és lom nagy karondobozba dobálva,mosogató már szagosodik.

a fürdő még hagyján,az egyetlen dolog amivel szenvedek a hajszálak. nem tudom mit kezdjek velük,ahol lehetséges,ott van is belőle egy marékkal,nem győzöm szedni a kádból csapból stb...

egyszobás lakás,ketten élünk benne,és hatalmas rumli.

szeretnék ma estére legalább a nagyjával végezni,de nem tudom rávenni magam.

hogy álljak neki?

2010. júl. 5. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Már bocsánat, de hogy lehet ilyen rumlit hagyni?? Nem olyan nagy dolog minden nap elpakolni és elmosogatni, főleg ha csak ketten vagytok. Mit csinálnál egy lakásfelújítás után?? Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam, de azt már megtették előttem. Én csak csodálkozom..
2010. júl. 6. 20:38
 12/17 anonim ***** válasza:
fogj egy szemeteszsákot, először szedd össze a zacskókat, használtzsepit,szemetet, amit találsz. aztán kezdheted a rendrakással, ha ketten laktok ott, csinálhatnátok ketten,hiszen két ember szemete emg cuccai gyűlnek. aztán mikor ezek eltűntek, mehet a portörlés, porszívózás, aztán szépen elpakolsz mindent a helyére, aztán mehetsz a konyhába, fürdőszobába. hozzátenném, ha már belefogsz a nagy rendrakásba, takaríts is, így minde egyszerre meglesz:)
2010. aug. 8. 14:06
 13/17 A kérdező kommentje:

szégyen-nem szégyen,csak most álltam neki a teljes takarításnak. eddig odáztuk, apróságokkal haladtunk,csak most csináljuk rendesen,mert egy órán belül megjön a hűtő amire úgy vágytam :) végre akkor és annyit főzhetek,amikor és amennyit csak akarok :)

a következő pedig a mosogatógép lesz :D

2010. aug. 9. 15:26
 14/17 Pacaaa válasza:

Én mindig úgy kezdem el hogy megfogok egy kukászsákot és körbe járom a házat,és ha valamit kidobnivaló azt ki is dobom!Onnantól meg jön a többi magától..

De látom nem takaríthatsz valami.. Különben már lész is lennél :DD

Én 13 éves vagyok... És ha rendszeresen takarítasz meglesz a "taktikád"

EGyébként a ZENE nagyon fontos!

És valami jóó pörgős

2010. aug. 10. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Velünk is elszabadul néha a ló...

Én ilyenkor 3 nagy zsákkal vagy vödörrel, dobozzal, esetleg lavórral járom végig a lakást: egyikbe szedem a szemetet, másikba a szennyest, harmadikba a mosogatni való kávéscsészéket, poharakat.

Ha ezzel megvagyok, már nem is olyan vészes a helyzet, ekkor helyére pakolok mindent, ami még nincs ott, és hozzáfogok mosogatni és mosni. Az ágyneműt ne most húzd le szerintem, csak ha már utolérted magad kicsit a mosással, mert sok helyet foglal a szárítón.

2010. aug. 10. 15:42
 16/17 anonim válasza:
Bp-én van takarító brigád.....jó gyorsak
2010. aug. 10. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak most álltál neki?? Ezek szerint 1 hónapig voltatok a retekben a lakásban? Az szép! Nem lennék a párod helyében.
2010. aug. 11. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!