Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hatalmas rumli, szeretnék a...

Hatalmas rumli, szeretnék a végére érni. Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

hetek,sőt hónapok óta elhanyagoltam a lakást. a szobában minden van ami a padlón elfért,amit kaptam új holmik egy hete ott,szennyes,üdítősüvegek,aludobozok,csipszeszsacskó.

a konyha még keményebb,lassan nincs tiszta edény a szekrényben(szó se róla nincs is sok edényem),szemét és lom nagy karondobozba dobálva,mosogató már szagosodik.

a fürdő még hagyján,az egyetlen dolog amivel szenvedek a hajszálak. nem tudom mit kezdjek velük,ahol lehetséges,ott van is belőle egy marékkal,nem győzöm szedni a kádból csapból stb...

egyszobás lakás,ketten élünk benne,és hatalmas rumli.

szeretnék ma estére legalább a nagyjával végezni,de nem tudom rávenni magam.

hogy álljak neki?

2010. júl. 5. 13:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Először is húzd ki a számítógépet a konnektorból!

Meg a tv-t is. Meglátod, egyből nagyobb lendülettel és kitartással fogsz takarítani, ha egyszer elkezded!

Egyebet nem tudok elmondani, KÉREM KAPCSOLJA KI!

2010. júl. 5. 13:24
 2/17 anonim válasza:
100%
Szerintem nyomj be valami jó zenét, attól mindig jobban megy nekem:D
2010. júl. 5. 13:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizony: zene. Szemetes a kezedbe és kezdődhet a takarítással egybekötött magán házibuli!
2010. júl. 5. 13:35
 4/17 anonim válasza:
Először is, szedd fel a padlóról(meg mindenhonnan) a szemetet, szennyest, ruhákat, a kartondobozokat pedig dobd ki...
2010. júl. 5. 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:
30 db kukazsák, szedd össze a szemetet.Közben berakhatod az első mosást és utána mosogathatsz. Ha már hozzáférsz a padlóhoz, akkor kezdhetsz takarítani.
2010. júl. 5. 13:39
 6/17 anonim válasza:
100%

Elöször is,kicsit borzadj meg amit látsz,nem biztos,hogy egy szemét dombon kell élned,akármennyi idös is vagy.

Én pici gyerek,és munka hely mellett takaritom a lakásom,ugy hogy a férjem nem csinál semmit.

Elöször is,kezd a konyhával,mosogass el minden koszos edényt és tányért.Aztán szedd össze a szemetet,minden honnan.Majd szedd össze a szétdobált koszos ruhákat,és ha van egy mosogépre valod,rakd be kimosni.

Ágyazd be az ágyat,de elöbb huzz ujabb ágynemüt.Hajtogasd a szekrénybe a tiszta ruhákat.A moso gépböl pedig teregess ki,és rakj ujabb ruhákat,mosni.Aztán jöhet a fürdö,simán használhatsz,mosogatoszert ha esetleg nincs tisztitoszered,mosd ki a fürdö kádat,zuhanyzot,mosdo csészét,a wc-t.

Evvel,estig végzel,csak huzzál kicsit bele.Majd este ráérsz feljönni,netre.

Kitartás.pusz

2010. júl. 5. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:

Szelektálj! Először is határozd el, hogy pl a mosogatással kezdesz. Adj magadnak fél órát rá (vagy amennyi kell, hogy minél gyorsabban eredményes munkát végezz), majd kezdj a következő teendőnek.

Nem ajánlom a szünettartást, mert olyankor belekukkantasz egy filmbe, vagy ide a gyakorira, és elmegy minden kedves a takarítástól!

Végül pedig: mindennek a titka a betáblázás. Határozd előre, hogy mire mennyi időt adsz magadnak, és ha ahhoz tartod magad könnyen megy a munka.

2010. júl. 5. 14:27
 8/17 anonim válasza:

utolsónak: A férjed egy lusta dög...van kisgyerked és nem segít,hát tudom,h vágyod,h segítsen,csak enm mered megmondnai ,h mit segitsen.tudod nővéremnek van 2kisgyereke(akármennyi gyerek is lehet,1is nehéz) és nagyon megterhelő munka,én tudom mert annyiszor segítetem nekik,elegem volt,h férje nem csinált semmit,csak gépezet,én egyszer odaáltam és ugy leorditotam a fejét..:)és persze azonta csinál is vmit.:)

kérdezőnek:szerintem szó nélül is megcsinálnád a takaritást meg ilyesmi,nem nehéz munka.szerintem kapcsold be egy jó zenét és könnyen gyorsabban végzel házimunkával.:) én is szoktam zenét hallgatni és jó kedvem van,zene nélkül nincs kedvem:)

2010. júl. 5. 14:27
 9/17 anonim válasza:
bocs 13:42 nek szólt :)
2010. júl. 5. 14:28
 10/17 anonim válasza:
Ha kész vagy írj, hogy hogy ment:D
2010. júl. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!