Tusfürdővel lehet takarítani?
Figyelt kérdés
Van ez a súroló krém recept, vagy hogy is nevezzem. Kell bele folyékony mosogatószer, szódabikarbóna, meg só. Mosogatószert nem szívesen pazarolnám, mert elég sokat kell bele, viszont van régi tusfürdőm, amit már úgy sem használok el. Az is jó lehet nem?2019. márc. 21. 11:04
11/13 anonim válasza:
Jól tetted, én szinte csak ezekkel takarítok, elöbb kell a szódabikarbóna, mint súrolószer, utána az ecet, ami fertőtlenít és csillogó lesz tőle a csempe.
12/13 anonim válasza:
Én Baleával mosom a GTi-met, jó illata lesz tőle, meg lehozza a dzsuvát. Többi meg szerintem full mindegy
13/13 anonim válasza:
Ilyen kimaradt, "megunt" tusfürdő teljesen jó folyékony szappan helyett. Főleg ha nálatok is az van, hogy egyre lassabban fogy a folyékony szappan a vége felé, még mindig nem kell cserélni/tölteni, mindenki lapít, mindenki elégedett... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!