Bubbles mosodai tapasztalatok? Higiénikus?
Figyelt kérdés
Engem nem kicsit zavar, hogy nem tudom, ki és mit mosott előttem. Nem szeretnék összeszedni valamit.2019. márc. 9. 19:32
1/5 anonim válasza:
Az sem érdekelne ha bårmilyen fertőtlenítést végeznének naponta többször . Ami valószerűtlen - színűtlen . A saját gépeim hetente tisztítva kőmentesítve vannak stb , az biztos . Ne játsszunk már miniamerikát , előtte 50 évig miniruszki voltunk , nem vált be .
2/5 anonim válasza:
Teljesen jó. Minden nagy textilhez azt használom ami az itthoniba nem fér be.
3/5 anonim válasza:
Mikor elromlott a mosógépünk és hosszabb idő volt a javítás, mindent ott mostam. Nekem bevált. Beindítottam a mosást, elmentem bevásárolni és visszaértem, mire lejárt a program. Általában vizesen vittem haza a ruhát, mivel tergetni otthon is tudok.
Mégis mit nem akarsz összeszedni egy mosodából? Tuberkulózist? Pestist? Vagy lapostetűt? Nem hiszem, hogy ez komoly veszély lenne.
4/5 idesasolj válasza:
Chrysteyns. Utána kell nézni. Kell hozzá némi angol tudás is. Világszínvonalú, nem kommersz tisztító, fertőtlenítő szerek előállítója és forgalmazója. Konkrétan kutató intézetek, kórházak, stb mosásáról gondoskodik. Speciális "űrtechnológiát" alkalmaznak, lásd nemzetközi űrállomás... ;) Szóval milyen bacikról beszélünk? Ja, amúgy egy mosógép a Bubbles-ban több milla. Abba azért olyan cuccot engednek, ami nem kövesít. Úgyhogy de: játsszunk már egy kis Amerikát! Amúgy is ráférne a magyarokra egy kis amerikai szociológiai fejlesztés... Hm.
5/5 anonim válasza:
Utolsó faradj ki a kedvenc helyedre de ne túristakent hanem lakni élni , koppansz eleget .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!