Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy mossam ki a feher anyagot...

Hogy mossam ki a feher anyagot ami rozsaszin lett?

Figyelt kérdés
Van egy adamo hintank evek ota, most mostam ki eloszor. A hinta maga feher, piros nepmese minta van rahimezve, illetve anyagbol piros csik az elein. Nem sok benne a piros, megis ugy megfogtanaz egesz hintat, hogy tiszta foltos rozsaszin lett :( rossmannos feherito porral probaltam ujramosni semmi nem latszik rajta... Mivel mossam ki hogy megint feher legyen? Ugye nem kuka??? Ki kelllett volna mosni az anyagot mielott ravarrjak de mar reklamalni se tudok mert 3 eve lett veve :(
2019. márc. 3. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Bele nem tenném ennyi hipózás után a gyereket, mivel jócskán roncsolódhatott tőle a szakítószilárdsága....
2019. márc. 4. 09:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Utánakérdeztem hozzáértőtől, mivel ez a bolti hipó kb 10%-os, a szövetnek semmi baja nem lett tőle.
2019. márc. 4. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne görcsölj ezen, hagyd a fenébe, jó van ez így. Dezsőt ez a legkevésbé sem érdekli. :)
2019. márc. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!