Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy mossam ki a feher anyagot...

Hogy mossam ki a feher anyagot ami rozsaszin lett?

Figyelt kérdés
Van egy adamo hintank evek ota, most mostam ki eloszor. A hinta maga feher, piros nepmese minta van rahimezve, illetve anyagbol piros csik az elein. Nem sok benne a piros, megis ugy megfogtanaz egesz hintat, hogy tiszta foltos rozsaszin lett :( rossmannos feherito porral probaltam ujramosni semmi nem latszik rajta... Mivel mossam ki hogy megint feher legyen? Ugye nem kuka??? Ki kelllett volna mosni az anyagot mielott ravarrjak de mar reklamalni se tudok mert 3 eve lett veve :(
2019. márc. 3. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

Ha hipót használsz, az kifehéríti, de az anyagot is roncsolja.

Attól, hogy rózsaszín, még használható.

2019. márc. 3. 09:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt igy nem fogom hasznalni mert borzalmas ahogy kinez... ha hypoba nem beaztatom, hanem atdorzsolom ahol megfogta, az is jo lehet?
2019. márc. 3. 09:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Mosd ki bármilyen fehérítőszerrel. Ez a rózsaszínt kiveszi ugyan, de a pirosat is halványítja.

Olyat ne várj, hogy valamilyen szer csak a fehéret megfogó rózsaszínt tünteti el.

2019. márc. 3. 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

Dobd be egy új mosásra színfogó kendővel együtt. Ha még friss a történet (most vetted ki vizesen) megmentheti. Jártam már így.

Egyébként meg miért ne használhatnád? A gyereket kvára nem érdekli, a funkciója számít. Max. nem posztolgatsz róla fotókat.

2019. márc. 3. 10:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem posztolgatok amugy se, de bantja a szemem. Most mostam ujra feherito por+szinfogo komboval, semmit se segitett rajta :( nem baj ha halvanyodik a piros, csak lenne feher a feher... ha hypos vizbe beaztatnam?
2019. márc. 3. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Na az roncsolná még igazán.
2019. márc. 3. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyszeri-kétszeri mosás nem roncsolja annyira a szövetet, mint egyesek írják. Kevés pontot kaptam az előző válaszomra, de ismétlem: klóros színoldóval 1-2-szeri mosással kiveheted, de a piros is halványulni fog. Próbaként áztasd be egy nem feltűnő (láthatatlan) helyen és várd az eredményt.
2019. márc. 3. 18:34
 8/13 A kérdező kommentje:

Kimostam, 4L hipóban ázott vagy 3órát, igaz az eredetileg piros része is csúnyán megfakult, de legalább fehér. Ezzel az állapottal jobban meg tudok barátkozni, mint ami előtte volt. A népmese minta viszont szép piros maradt, a hímzőcérnából kicsit sem jött ki a szín

Ilyen volt eredetileg

[link]

2019. márc. 3. 23:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Aranyos a babád, gratulálok.

Most már feltehetnéd az új színeket is...

2019. márc. 4. 08:07
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi :)

[link]

hogy milyen volt a fehér része, arról nincs képem, de kb ez a szín, foltosan...

[link]

2019. márc. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!