Ti miket mostok külön?
Figyelt kérdés
Anyukámtól azt láttam, hogy szinte mindent külön mos. Kéket a zöldtől, ágyneműt minden mástól, a családtagok bugyijait is külön. Farmert sem tett egybe vékony felsőkkel és anyag szerint is válogatott. Mivel ezt láttam, azt hittem ez a normális, de felmerült bennem, hogy túlzás. Ti higiéniai szempontból mit mostok mindenképp külön?2019. jan. 15. 19:46
11/13 anonim 

válasza:

Családtagonként egyben, nem undorodunk egymástól, és más ruhákkal egyben, hiszen gyakran mosunk, nem termelünk ki külön adag fehérneműt. Minden 100%-ig tisztán kerül ki a gépből.
12/13 anonim 

válasza:

Te jó ég, mennyi a víz és áramszámlátok?
Vegyipari laborban dolgozom, ahol mosószereket, fertőtlenítőszereket gyártunk.
60 fokon önmaga a víz már maradéktalanul fertőtlenít. De már 40 fokon elpusztul a baktériumok igen nagy része. Mosószer és egyebek nélkül. Miért ne lehetne akkor egyben mosni mindenki fehérneműjét? Nem is értem.
13/13 anonim 

válasza:

Törölközőket külön
Konyharuhákat külön
Ágyneműt, lepedőt külön
Minden ruhánk sötét, azt nem válogatom. Fehérneműt se. Ha van pár vastagabb,nehéz anyagú pulóver azokat kimosom külön, meg a kerti munka után a tényleg koszos ruhát, de ennyire durván nem válogatok.
Annyi mániám van, hogy az ágyneműt és a törölközőket kapszulával és más illatú öblitővel mosom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!