4-5-6 gyerekkel mennyit mostok, és hány ruhaszárìtótok van? Melyik fajta?
Ne rázzad a rongyot!
Úgye tudod, hogy 4-5-6 gyerekes családok legtöbbje energiatakarékos ruhaszárítót használ? Főképp nyáron.
Kitereget a napra.
Utolsó miért rongyrázás? 120-130 ezerért már van mosó-szárítógép, és ez nagyon is hely és időtakarékos megoldás.
Egy valamire való mosógép is 90 ezer körül mozog, pluszban még benépesítheted az egész lakást szárítókkal is...
Egy szárítóm van, egy különálló gép.
Mosni heti 4-6 adagot mosok, de 10 kilós gépben.
Nekem ugyan csak két gyerekem van, de szárítógépes tapasztalatom. A legjobb minőséget vettük meg (miele), de nem voltam megelégedve a leghűvesebb (nem forró)teljesítménnyel sem. A ruhák összementek, a gyerekekén annyira nem vettem észre mert 0-2 éves korukban 3-4 hetente kellett új méretű ruha nekik, viszont a felnőtt ruhák is mentek össze szerintem. Tehát ha folyamatosan azért kell boltba, turkálóba rohangálni, mert 3-4 cm-t összement a farmer, a polo szűkebb lett... elég kimerítő mind anyagilag mind idegileg. Én az utóbbi időben csak törölközőt, konyharuhát és ágyneműt,lepedőt szárítottam benne, ahhoz pedig elég luxus -ezért el is adtuk. Van két manuális szárítóm, ha jó idő van,ezek kint a teraszon vannak. Egy lepke és egy álló. Szerezz be 50 vállfát és teregessd ki így a ruhákat, helytakarékos és nem gyűrődik.
Ki mennyit mos? Én sokat, pedig csak 4-en vagyunk, más családok lehet hogy nem mossák ki gyakran a törölközőt, ágyneműt, nem váltanak naponta felső ruházatot, ősszel-télen nem mossák kéthetente a kabátokat.... Ezt te látod nálatok mi éri meg.
6
Akkor te valamit nagyon elrontasz a szárításnál. Csak akkor mehet össze a holmi, ha nem a megfelleő hőfokon van szárítva, különbe nem.
Én avgyok a 4 gyerekes válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!