Ti miket mostok külön?
Szürke+barna+fekete+sötétkék, fehér+rózsaszín+narancs+piros,
törölköző hasonló színek egyben,
ágynemű hasonló színek egyben.
Kabát külön, takarók is egyesével külön.
Igen, a felsőket a nadrágtól én is külön mosom.
A nadrág szára a földet súrolja, szóval...
Anyag szerint csak annyit válogatok, hogy ami kényes, az külön mosom,kímélő programon. Egyébként a fehéreket-világosakat-sötéteket válogatom külön. Persze ha valami nagyon koszos lenne, azt nyilván nem rakom a többi közé, de nem szokott ilyen lenni.
Konyharuhàkat, és az ágyneműket külön szoktam. (Mármint külön a konyharuhàkat és külön az ágyneműket).
Kabátot, takarókat, plédeket egyesével.
Én ugyanúgy mosok mint anyukád.:)
Nem mondod, hogy az a normális, hogy összemosod az ágyneműt a farmeroddal, vagy a konyharuhákat, törölközőket a bugyijaiddal?
Eleve az anyag szabja meg a programot, amire beállítom, nem ugyanaz kell a farmernek, mint egy vékony blúznak.
Mi a ruhákat csak annyira szedjük szét, hogy fehér és nagyon világos, meg színes, sötét egybe.
Ha ágyneműt mosunk, az kitölt egy mosógépet, tehát azt külön. Törölközőt simán bedobunk egyet-egyet a ruháink közé, hát tisztán törölközünk beléjük és a ruhákat is a testünkön hordjuk. Nagyon koszos munkaruhát külön.
Ha van egy kényes felső, azt kimossuk külön kézzel. Konyharuhát is kézzel külön, de nálunk 1-1 db termelődik havonta, keveset főzünk otthon.
Anyukádat el sem tudom képzelni, hogy egy zöld meg egy kék felső mit gondol, mit árt egymásnak? Bugyikat külön? Ezt úgy képzeljem el, hogy 5 fehér csipkés kering magának az üres mosógépben? :D
Minden a mosógépből kikerülő ruha higiénikus lesz...
I. Fehér + krém színű világos
II. Színes sötétebbek
III. Konyharuhák
IV. Törölközők + zuhany kilépő (fehér színű mind)
V. A nagyon kényes ruhákat sokszor teljesen külön, van, amit kézzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!