Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hol lehet venni 35cm széles...

Hol lehet venni 35cm széles kör alakú, derékszög aljú hőálló üveg vagy porcelán tálat?

Figyelt kérdés
Évek óta keresek ilyet, de nem találok.

2018. dec. 14. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"de tényleg nem értem, mire gondolsz"

Nem vagy egyedül. Én se értem. Most meg már 2 párhuzamos körről ír, amik között derékszög van. :D Szerintem valami geometriatanárt kéne megkérdezni, mert én eddig úgy tudtam, párhuzamosak csak egyenesek lehetnek. Te valami másik bolygóról jöttél, ahol mások a matematikatörvények. Meg amúgy se értem miért kell ilyen bonyolult, földöntúli formájú edény, miért nem jó egy egyszerű jénai? :D

2018. dec. 15. 19:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy medvesajt. És a kör az egy síkidom, és a síkok is lehetnek párhuzamosak. Bizony ám.
2018. dec. 16. 08:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Aha, mintha kezdeném érteni, nem a magyarázatod miatt, hanem mert okos vagyok. Tehát kör alakú legyen, de az alja és az oldala derékszöget zárjon be? Mint pl. ez a kutyatál?

[link]

2018. dec. 16. 10:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne azokat bántsd, akik segíteni akarnak, de az értelmetlen megfogalmazásod miatt nem tudják, mit akarsz. Nem az ő képzelőerejüket kell lefitymálni, hanem inkább a saját leírókészségedben kellene a problémát keresni. Én el tudok képzelni egy ötdimenziós univerzumot is akár, de amit leírtál, az alapján elég sominden is lehet, ami gyaníthatóan nem vág egybe a te általad elképzelt, de nem pontosan meghatározott tárggyal.

Szóval még mielőtt másokat szapulsz, inkább magadon gondolkodj el.

2018. dec. 17. 09:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Szóval egy 35 cm átmérőjű üveghengert keresel?
2018. dec. 17. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Szóval egy 35 cm átmérőjű üveghengert keresel?

[link]

[link]

2018. dec. 17. 16:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Én sütni akarok benne mikróban, nem dísznek kell.
2018. dec. 18. 02:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem írta senki azt a sok mindent amit el lehet képzelni a leírásom alapján. Érdekes módon csak olyat tudtak linkelni amilyet leírtam. Mondjuk nem megfelelő, mert nem akkora, és nem hőálló, és drága.
2018. dec. 24. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!