Hol lehet venni 35cm széles kör alakú, derékszög aljú hőálló üveg vagy porcelán tálat?
Figyelt kérdés
Évek óta keresek ilyet, de nem találok.2018. dec. 14. 18:32
1/18 anonim válasza:
Ezt a derékszög aljat mégis hogy képzeled el?
2/18 anonim válasza:
Én csak 34,8 cm széles és 92 fokos aljú tálat tudok, de az gondolom úgysem lenne jó.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem hittem, hogy nagy képzelőerő kell a derékszögű edény megértéséhez. Azt hittem elég a derékszög ismerete is. Akkor körülírom. Egyenes az alja, és nem kisebb, és nem nagyobb mint a teteje. Nem tudom, miért kell trollkodni. Azért mert te nem tudod elképzelni, miért fontos nekem, hogy olyan legyen, attól még lehet az... Nyilván nem tudsz kicsit eltérő edényt sem, csak nem bírtad ki, hogy beírj valami hülyeséget.
2018. dec. 15. 03:29
4/18 anonim válasza:
Bocs, de ezt a kör alakú derékszöget én se vágom.
5/18 A kérdező kommentje:
Én nem írtam ilyet. Én olyanoktól várok választ, akik képesek értelmezni a kérdést.
2018. dec. 15. 06:28
6/18 anonim válasza:
Nem sok olyan embert fogsz találni, aki ezt értelmezni tudja, inkább neked kellene érthetően leírni, mit is akarsz. A körnek nincs szélessége, átmérője, meg kerülete van. A derékszöget függőlegesen vagy vízszintesen kell elképzelni? Tegyél fel róla képet.
7/18 anonim válasza:
Csak mert kedvelem a kihívásokat: ilyesmire gondoltál?
8/18 A kérdező kommentje:
2 párhuzamos kör közt én csak egyféleképpen tudom elképzelni a derékszöget. Soroljátok az elképzeléseiteket amik közül nem tudjátok eldönteni melyik lehet, és kiválasztom, hogy melyikre gondoltam.
2018. dec. 15. 09:34
9/18 anonim válasza:
Szerintem menjünk át az "Ezotéria" vagy a "Tudományok" kérdéskörbe. Bocs, én pl. szívesen segítenék, de tényleg nem értem, mire gondolsz.
10/18 A kérdező kommentje:
Medvesajtra.
2018. dec. 15. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!