Hol szárítjátok a ruhákat ilyen időben, és milyen szárítód van?
Szárítógéppel. Szerintem alapfelszerelés kellene legyen mindenhol,mint a mosogatógép vagy a mosógép. A párásodás és a komfort miatt is.
Akár a mosógépre rakva, akár egy kombinált gép, helyszűke híján: egy áldás!
#7 Mennyit mosol egy héten?
Nálunk hétvégén minimum 2 adag mindig van, mert párom munkásruhái egy adag, ezeket más ruhákkal nem lehet együtt mosni, egy teljes adag pedig hétvégére gyűlik össze. Az én munkásruháim szintén egy külön adag. És még ott vannak azok a ruhák amikben otthon vagyunk, vagy amiben dolgozni megyek, persze azért ezeket nem dobom rögtön a szennyesbe, mert egy nadrágot többször is fel lehet venni, de a pólókat, felsőket nem szeretem többször felvenni.
Na igen, ezért írtam, hogy nálam tuti megy 5x egy héten a gép.
A felsők csak a gyereken meg rajtam cserélődik mindennap, mert pàrom ingje csak napi 2x10 percet van rajta, amíg munkàba beér, meg haza, bàr az itthoni pólói is mennek max. 2 nap utàn a szennyesbe.Alsóneműk ugye mindhàrmunknak.
Ràadàsul ő külön alsógatyát hord be melóhelyre, nyilvàn az is naponta vàltàs.A benti törölközőjét is cseréli. :)
Szóval összegyűlik.
Tegnap teregettem ki a munkàsruhàkat, ma szàraz, de indítom mindjàrt az ágyneműt, amit tegnapelőtt húztam le, màsnak megint nem lesz hely.Ezért akarok mégegy szàrítót venni, a radiàtorokra nem teregetek, az udvarra meg màr nem lehet ugye.
Összejön az nagyon hamar.
Nem csak hétvégén mosunk. 2-3 naponta altalaban, addig a szariton levonek boven van ideje megszaradni.
Az ágynemű meg hasonlo nagyobb mosnivalo kerul a teraszra, ami zart es fűthető, igy lenyegtelen hogy kint milyen idő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!