Ilyen nedves időben hol szárítjátok a ruhákat? Panelben, fűtés még nincs.
nekem egy olyan fél napig szokott száradni. az erkélyen esélytelen, beraktam a szobába.
most veszek egy hősugárzót, majd bedurrantom, és ráirányítom a száradó ruhákra. hátha lesz haszna.
ha a főtáv komolyan vár a fűtési szezonig, akkor nekem vagy a villanyszámlám lesz magas, vagy a gyógyszertári...
A fürdőben,egész magasan vannak kihúzva kötelek(A kádra állva teregetek)Nekünk egyedi fűtésünk van,csak a ruhák miatt kapcsoltuk be a cirkót.(2 gyerkőc,napi 1-2 mosás)Magától nem kapcsol be a fűtés egész nap,de teregetés után az ablakot résnyire nyitom,ajtó becsuk,és feltekerem a fűtést,ha felfűtött akkor leveszem.Olyan a fürdő ezek után mint a szauna.1 nap alatt szárazak még a farmerok is...
Szerintem Nektek is kis zárt térbe érdemes volna betennetek egy hősugárzót,már csak a fürdés és a szárítás miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!