Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ilyen nedves időben hol...

Ilyen nedves időben hol szárítjátok a ruhákat? Panelben, fűtés még nincs.

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ismerős a helyzet. 24 évig laktam lakótelepen. Ez az a tipikus időszak, amikor se kint, se bent nem száradnak a ruhák. Most már családi házban lakunk, így tudunk fűteni. Az előszobában van egy nagy radiátor, az elé szoktam tenni a ruhaszárító állványt és bizonyos időközönként fordítok rajta egyet.
2010. szept. 11. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sok választásom van, szintén panel. A szobában száradnak szárítón vagy 2 napig...:(
2010. szept. 11. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem egy olyan fél napig szokott száradni. az erkélyen esélytelen, beraktam a szobába.

most veszek egy hősugárzót, majd bedurrantom, és ráirányítom a száradó ruhákra. hátha lesz haszna.

ha a főtáv komolyan vár a fűtési szezonig, akkor nekem vagy a villanyszámlám lesz magas, vagy a gyógyszertári...

2010. szept. 11. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

A fürdőben,egész magasan vannak kihúzva kötelek(A kádra állva teregetek)Nekünk egyedi fűtésünk van,csak a ruhák miatt kapcsoltuk be a cirkót.(2 gyerkőc,napi 1-2 mosás)Magától nem kapcsol be a fűtés egész nap,de teregetés után az ablakot résnyire nyitom,ajtó becsuk,és feltekerem a fűtést,ha felfűtött akkor leveszem.Olyan a fürdő ezek után mint a szauna.1 nap alatt szárazak még a farmerok is...

Szerintem Nektek is kis zárt térbe érdemes volna betennetek egy hősugárzót,már csak a fürdés és a szárítás miatt is.

2010. szept. 11. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az étkezőben (családi ház) van ilyenkor a két ruhaszárító állványom, arra nagyon szellősen teregetek, nagy közöket hagyva a ruhák között (ezért kell a 2 állvány). Most teregettem ki, talán holnap estére, de legkésőbb hétfőn reggelre szárazak lesznek a ruhák, addig meg kerülgetjük őket :( Ami sürgősen kell, azt a radiátorokra teregetem.
2010. szept. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!