Kinek van információja a Zurrichberg edény márkáról?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen serpenyőm, állítólag svájci márka, de én nem találok ilyen nevű svájci céget és csak magyar, illetve kelet-európai oldalakon hirdetnek ilyen nevű edényeket, serpenyőket.2018. nov. 18. 11:21
2/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem. Próbáltam kideríteni a forrását ezeknek az edényeknek, de falakba ütköztem. A forgalmazók azt mondják, hogy ők nem tudják, csak a beszállítók, de hogy ki a beszállító azt nem adhatják ki. Nem csak ebben az esetben, hanem máskor sem, csak ha egy konkrét termékre hivatalos panaszt teszel és jóformán bíróságilag utánamész a dolognak, akkor megadják a beszállítót. Ez állítólag bizalmas információ. Döbbenet, hogy mi folyik a világban. Milyen, akár egészségre káros szemeteket önthetnek ránk, bármit ráírhatnak, svájci minőség, német dizájn...Annyi kiderült a neten az egyik képről, hogy ezt a Zurrichberget konkrétan Kínában gyártják, amitől persze lehetne egy európai cég ottani gyártóüzeme, de nincs ilyen európai cég, az tuti. Lehetetlen legalábbis megtalálni.
2018. nov. 20. 11:46
3/5 anonim válasza:
No name marka. Valoszinü Kinabol jön. Zürichberg szuperul hangzik, Zürich legelökelöbb negyede.
4/5 Péter2 válasza:
Kíváncsiságból rendeltem egy szett zürrichberg lábast-fazekat félig tesztelési félig pedig "kellett" céllal.
Nos letesztelve:Az asszony szereti, azt mondta nagyon jó benne főzni, nem vetemedik, nem válik le, nem kopik, az étel nem tapad le benne, könnyű elmosni és a fedő szilikon pereme szintén hő és strapabíró.
Megérte az árát.
Egyébként rengeteg más "márkájú" edény szintén kínai gyártmány, van gyengébb és van jobb eresztés mint minden másban.
5/5 anonim válasza:
Szia, nekem nagyon bevált. Akciosan vettem egy libasutot, nagyon puha es finom benne minden hús. Azota vettem egy lábas keszletet is. Jobban szeretem az Ikeas fazekaimnal.Nagyon ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!