Miért pisili össze a férfi a WC-t?
Nem szándékos, biológiai-fizikai okai is vannak. A húgycső utolsó szakasza lapos, a vége "zárt". A vizeletsugár erőssége mindig más, és talán a slaggal locsolás példája a legjobb ami ehhez hasonlít: ha befogod a végét és megnő a nyomás, akkor a slag végén a víz szétfröcsköl, vagy eltérül, vagy épp két sugárra oszlik, de nem lesz egységes amíg nem találsz egy megfelelő "fogást" rá. Ez viszont vizelésnél nem kivitelezhető azonnal, így akaratlanul is szét tud fröcskölni.
Más kérdés persze, hogy ezt valaki feltakarítja maga után, vagy sem.
Az én férjem leül.
Eleinte csak mondogattam, aztán kértem, végül neki kellett takarítania a vécét. Azóta leül és már megszokta így.
Barátom alapból ülve pisil. Exemet sokáig kellett kérleljem, hogy otthon szokjon rá, aztán ő is meglepődött, hogy jé, nem lesz büdös a wc két nap alatt. Igazából ő szerintem nem is gondolt bele, hogyindent összefröcsköl, mert nem ő takarította a mosdót, szóval nem direkt pisilik össze a srácok a wct, hanem csak mert nem gondolnak bele.
Mostmár ha férfi vendég jön is felhívom a figyelmét az ülve pisilésre, el is szokták fogadni.
Közöld a pároddal, hogy lehet utána takarítani, ha nem tudja rendesen használni a WC csészét, ez nem piszoár!
Én itthon mindig ráülök, nem kívánom szagolgatni a szerte fröcsögő vizeletszagot; ennyire mindenki lehet igényes. A fröcsögés egyébként nem kíméli a nadrágszárat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!