Egy férfi vehet fel kötényt házimunkához?
Már bocs' de én még nőkön is rühellem. Nekem eléggé parasztos.
Minden ki kell mosni ha piszkos lesz, a kötényt is.
Akkor meg nem mindegy?
Ne mondd!
Pont azt írtam, hogy minden ronda ha koszos, a kötény is. Tehát nem mindegy, ha mosni kell?
De nem akarok ezen vitatkozni, én otthon sem szeretek úgy kinézni mint egy hentes vagy kórboncnok, de ezt a véleményemet senkire nem akarom ráerőltetni.
Aki szereti, viselje!
Már miért ne? Ha praktikus oka van rá, nem mindegy a neme? Amúgy pedig otthon vagy, kit érdekel, hogy másnak mi a véleménye? Nem látnak, csak a családod (esetleg közeli barátok), ha pedig azoknál is aggódsz, hogy mit gondolnak, szerintem nagy bajok vannak.
Én nem viselek kötényt nőként, de biztos van, akinek valamiért jó. A párom meztelenül főz mostanság, magát könnyű megmosni, baleset pedig nem éri. De aki szereti a kötényt, csak viselje. Én azt se bánom, ha fodrosat, poénosat vagy erotikusat, amíg a megfelelő személyek előtt veszi fel. Elég nevetséges cikinek nevezni az ilyesmit, persze az OK, ha valakinek valamiért nem tetszik, a véleményünkhöz jogunk van.
Semennyire. Nagyapám suszter volt, világéletében kék kötényben dolgozott.
Persze, minden ruhát ki lehet mosni (kivéve amit nem), de kötényem 10 is van, kényelmes nadrágom viszont csak három. Ezen kívül ha a kötényből nem jön ki egy folt, hát benne marad. De nem egy ruhám van, amit nagyon sajnálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!