Anyukám miért annyira rendetlen?
21 vagyok egyetemista és úgy alakult,hogy külön költöztem a szüleimtől,vettem egy 1 szobás picike lakást. (Anyukám külföldön él)
A lakásom hófehér,minden vadiúj, hetente nagytakarítok,napi porszívózás,felmosás stb.
Anyukám jött hozzám 2 hétre és nálam volt végig.
1 hétig takarítottam utána.
Katasztrófálisan rendetlen, mindent mocskosan hagy maga után és leszólt ha véletlenül rá mertem szólni.
Mitől lesz egy közel 50 éve snő ennyire igémytelen a környezetére?
Kiskoromban sem volt soha tisztaság...
Drága Kérdező!
Ha esetleg rám gondoltál, mint irigykedőre, akkor elmesélném neked, Budapesten a Belvárosban van egy magam által vásárolt 127 m2-es lakásom, Pest megye nem túl olcsó részén egy magam által vásárolt kétszintes házam és a Balatonnál egy 40 m2-es, magam által vásárolt nyaralóm.
Ha kétségeid vannak, privátban megadom neked az összesnek a címét, utánanézhetsz (Ügyfélkapun 5 perc) hogy hazudok e! Szívességet tennél, ha megtennéd! Hát ennyit kislány az irigységről, a kis kusztliddal kapcsolatban.
Mindösszesen szerettem volna felhívni a figyelmedet valamire, ami nagyon furán jött le, de tudod mit? ... nem érdekel, nem az én életem és nem az én gyerekem vagy!
További jó porszívózást!:)
12
Sem az esetleges életkorod, sem az esetleges anyagi javaid nem jogosítanak fel arra, hogy egy másik felnőtt embert ilyen lekezelően leossz a vélt erkölcsi magaslatodról.
Örülök, hogy segíthettem abban, hogy ebben az életkorban végre "jobb emberré válhass. Mert nem a" másik ember fölényes kioktatásától és az önteltségtől leszel az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!