Szerintetek ez a szoba rendetlen kephost.com/image/B0FA?
Figyelt kérdés
Azt aláírom, hogy nem tökéletes,de szerintem nem olyan vészes. 27/F2017. aug. 11. 13:37
2/22 anonim válasza:
Nem, teljesen rendben van. Egyes szobákat nem is lehet ilyen rendben tartani, vannak hobbik, amik a kelleténél több apró cucc gyűjtésével járnak, amik nem férnek be kellemesen a szekrényekbe...
3/22 anonim válasza:
Nem.
A székről még pakold el azt a ruhakupacot és tök oké.
4/22 anonim válasza:
Nalam ilyen, mikor rendet rakok. De en baromi rendetlen vagyok.
5/22 A kérdező kommentje:
A székre szoktam este készíteni azokat a ruhákat,amiket másnap felveszed,hogy reggel ne kelljen ezzel foglalkozni.
2017. aug. 11. 14:12
6/22 A kérdező kommentje:
Felveszek
2017. aug. 11. 14:12
7/22 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem rendetlen, a széken lévő cuccok miatt nem tökéletes csak, de ahogy írtad, hogy a másnapi ruha van kikészítve, úgy teljesen OK a dolog.
9/22 anonim válasza:
Előző vagyok
Az ágyon és az íróasztalon, széken kívül nem látok tárolási lehetőséget (szekrény, komód stb) ezért nem is tudom, hogy hova tudnád eltenni a cuccokat.
10/22 A kérdező kommentje:
Van szekrényemben,meg gardrób csak az a képen nem látszik.
2017. aug. 11. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!