Szerintetek ez a szoba rendetlen kephost.com/image/B0FA?
A bőröndöt, papírdobozokat, egyéb, nem mindennapos használatban levő cuccot tedd el a szekrénybe és rögtön más lesz a szoba képe, könnyebb is lesz a takarítás.
Bőröndöt - mert nem mindennap utazol - egy nagy nejlon zsákban a szekrény tetejére és kész!
Én biztos találnék neki helyet, ...
Ne viccelj, hogy ekkora házban ahol van szekrény, gardrób, ágyneműtartó, egy bőröndnek nincs helye!
Vagy albiban laksz ott?
Mert a szoba nekem azt sugallja.
Személytelen és átmeneti benyomást kelt.
Teljesen korrekt ez a szoba.
De miért tetted fel a kérdést? Kifogásolta valaki? Anyukád? Vagy a főbérlő?
Vagy megismerkedtél egy lánnyal, és óvatos vagy, nehogy rendetlennek gondoljon, ezért vagy kíváncsi a véleményünkre?
A szüleim nemrég meglátogattak,és azt mondták,hogy jobban odafigyelhetnék a rendre,meg hogy ők nem így neveltek,de nem tartom jogosnak a kritikát.
Szerintem a lehetőségeimhez képest rendet tartok,nem egy nagy szobát bérlek,és el kell, hogy férjen az összes cuccom.
Szerintem okés. Bár nem nagyon hiszem, hogy most, a legnagyobb kánikulák idejént azt a sok cuccot tényleg mind magadra veszed, ami a széken van... Szerintem az több napi termés lehet.
És sokat dobna a hatáson, ha nem lenne ott
- a ruhahegy a széken, a bőrönd meg azok a dobozok az íróasztal alatt (mert így gyakorlatilag megközelíthetetlen az íróasztal
- a cipősdobozok ott a jobb oldalon (ezeket akkor már inkább az ágy alá raknám, ahol nem látszanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!