Kisgyerekes háziasszonyok, hogyan kell ezt jól csinálni?
Sziasztok, 3 gyermek anyukája vagyok, 7 5 és 4 évesek. Gyerekek előtt nem voltam egy házitündér, de már egyre jobban igényelném a rendet és tisztaságot.
A problémám hogy fogalmam sincs hogy kell ezt rendszeresen és folyamatosan megvalósítani. Kérlek ne nevessetek ki. Tényleg mire hazaérek a munkából, összeszedem a gyerekeket ovi-bölcsiből, egy kis játék, közben én pakolok mint a güzü,majd háziírás, fürdés, vacsi és fektethetem is őket. Este 9kor mar semminek nem kezdek neki. Reggel meg így is 5.30kor kelek hogy időben tudjunk indulni.
Ti hogy tudjátok megcsinálni és fenntartani a tisztaságot? A rend nem is akkora gond, nagyreszt azért mindent elpakolunk este, de reggel újra káosz lesz, délutani kis szabadidő ezzel el is megy. Hétvégén azért megcsinaljuk férjemmel amit csak lehet, de érzem hogy ez nem elég, úszik a lakas.
Ti hogy csináljátok gyerekek mellett? Leìrnatok pontosn hogy mi az amit napi szinten csináltok, és pontosan mikor? A napirendetek mely részében? És mi az amit pár naponta vagy hetente?
Nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!