Mit tegyek, hogy ne párásodjon be minden üveg a fürdőszobában?
Figyelt kérdés
Van valamilyen tisztítószer, vagy egyéb praktika amitől nem párásodik a tükör, a zuhanykabin üvege stb.?2008. nov. 4. 19:00
1/9 anonim válasza:
Nyitva kell résnyire hagyni az ablakot, amikor fürödtök.
2/9 anonim válasza:
Van olyan üvegtisztító amivel nehezebben párásodik és könnyebben le is megy róla , de párásodik azzal is .Ha tudsz szellőztetni (mi fürdés után szoktunk ) akkor az hamar eltünteti a párát.
3/9 anonim válasza:
Létezik pl öntapadó fűtőfólia a tükör hátoldalára. Nemrég találtam.:))
a zuhanykabinra nincs ötletem. De olyan tisztítószer úgytudom van amitől nem marad vízfoltos miután megszárad.
4/9 anonim válasza:
Rövid távra nagyszerű megoldás borotva habbal áttörölni.De ez tényleg csak ideig óráig oldja meg a problémát.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A ablak, ajtó résnyire nyitása nem használt semmit, majd kicsit jobban kitárom.
2008. nov. 4. 21:58
6/9 anonim válasza:
Ha ott szárítod a ruhákat akkor éjszakára nyisd rájuk egy kicsit az ablakot.Vagy vegyél a helységbe páragyűjtö sót.A Rossmannban lehet kapni.Nagyom jó.Én ezt használom minden hol,mert nekünk máshol is párásodnak az ablakok.
7/9 anonim válasza:
Tükörre jó, ha nem vizes szappannal átkened és puha ruhával vagy papírtörlővel jól tisztára dörzsölöd. Ha gondolod próbáld meg, én így szoktam. Vagy tömény ecettel pucold, az is jó szokott lenni.
8/9 anonim válasza:
Fürdés után amikor párás újságpapírral töröld át.. olyan expresszessel
9/9 anonim válasza:
A napokban láttam a tv-ben, hogy borotvahabbal kell áttörölni. Kipróbáltam és tényleg nem párásodik az tükör, pedig nem nyitom ki az ablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!