Poshadt szagú edzőruhát hogyan tisztítsak ki?
Fogadnom kellett volna rá, hogy ez lesz az első válasz :D
Megnyugtatlak: többféle sportruházatom és hétköznapi ruházatom van, csak ez az egy szórakozik :) Feltehetőleg nem tetszik neki, hogy használat után egy órát a táskában kell töltenie, mielőtt a gépbe tudom dobni.
Esetleg mosási tipped nincs? :)
Más lesz a gond. Sokmindent kipróbáltál, de ezeknek működnie kellene. Általános test és izzadság szag kimosható. Inkább a ruhával, festésével lesz a gond. Főleg, ha csak ezzel van probléma, és a szaggal.
Nekem volt egy olyan festett ruhám, ami vizesen büdös volt állandóan, szárazon nem.
Köszi a választ :)
Én is gondoltam erre, de eleinte nem volt ilyen gond, csak később, jó pár edzés után jelentkezett ez a szag. Nem is feltétlenül izzadtságszag, a hónaljam sosem szokott büdösödni, testszag, na az lehet. Keményen megdolgoztatnak, általában csavarni lehet az izzadtságot belőle :(
Arra gondoltam még esetleg, hogy a csoda A+++ mosógép lehet a ludas. Ahogy hallgatom, bármelyik programra állítom, majdnemhogy ugyanabban a liter vízben lötyköli végig a ruhát. Legközelebb megpróbálom beáztatni mosás előtt, hátha úgy jobban kijön, amit beszívott az anyaga. A mosógépet meg lecserélni... nem vennék rá mérget, hogy így hatékonyan mos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!