Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudnám a járólap...

Hogyan tudnám a járólap fugáját mindig tisztán tartani anélkül hogy négykézláb másznék a földön sikálva a lapokat?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen az érdekelne hogy nincs egyszerűbb módja,mint négykézláb sikálni,mert mindig olyan hamar elfeketedik,és én azt szeretném ha folyamatosan ragyogó fehér lenne.Valami jól bevált trükk,vagy jó tisztítószer?
2008. nov. 3. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Moss fel bő,Domesztoszos vízzel.Nekem még a sötétkék fugát is világosra szívta a wcben!/sajna/
2008. nov. 3. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó, hogy megkérdezted, már én is akartam, mert ki nem állhatom körömkefével sikamikálni. :)
2008. nov. 3. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
:-)
2008. nov. 4. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
ezért nem szabad fehér fugát használni, legegyszerűbb a manhattan szürke, őgyis minden fuga előbb utóbb szürke lesz, rendegeteg idegtl megkíméli magát az ember
2010. aug. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!