Nagytakarításkor ti milyen munkasorrendet szoktatok tartani?
Hát én úgy szoktam hogy elöször leszedem a függönyöket leviszem a mosógépbe.
Aztán pókhálózás, és portörlés, majd a kanappé szekrények mögül kiproszívozás, és ablak pucolás. ekkor mindent kiporszívozok, felmosok, és a végén a vizes függönyöket vissza rakom. nekünk nincs szönyeg sehol mert padlófütés van.
Én még soha nem csináltam nagytakarítást :S
Amikor időm van és eszembe jut, letakarítok valamit a heti takarításon felül még pluszban, mondjuk kimosom a függönyt vagy az ablakot vagy a szekrények tetejét... így soha nincs olyan nagy csillivilli tisztaság, de olyan sem, hogy már minden koszos.
Az ablakpucolást nem szoktam egyszerre tartani a nagytakarítással.
Vagy leszedem a függönyöket, be a gépbe, elkezdem takarítani az ablakokat, és mikor már nemsoká végzek, elindítom a mosást, a végén pedig vissza a függönyöket a helyükre.
A nagytakarítás pedig: portörlés,bútorok lemosásával eggyütt, ajtó, csempe, kád, csap mosás. Utána söprögetés, és felmosás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!