Mit rontok el a takarításnál? Ti hogy csináljátok? Vagy mindenkinél így van ez, csak én vagyok túlérzékeny?
3 órán keresztül takarítottad a fürdőszobát vagy szó szerint kell érteni, hogy a fájdalomra ébredtél?
Ha nem bírsz ennyit, akkor csináld részletekben. Mindennap egy vagy két dolgot. Így ugyan nem lesz olyan nap, amikor nincs takarítás, de el se fáradsz annyira. Aztán ah is lehet, hogy hozzászoksz a terheléshez és megy kicsit több is majd. Nekem nincs egészségügyi problémám egy kis túlsúlyon kívül, de én is nagyon elfáradok takarításnál, így nálam is részletekben megy, bár egg inkább azt jelenti, hogy egy nap egy helység
Ha egy 4 négyzetméteres fürdőszoba kitakarítása szervi gondokat okoz, akkor el kellene menni orvoshoz.
Vagy autodidakta módon ízület és izomműködést javító táplálék-kiegészítőket kellene szedni.
"nem normális,hogy utána napokig nem tudom mozgatni a karom ... vagy másoknál is így van?"
Te magad mondod, hogy nem normális, tehát nagyon jól tudod, hogy másoknál nincs így.
"Lehet valami izületi betegség...?"
Igen. Menj orvoshoz.
Köszönöm a választ mindenkinek,mind hasznos volt.
#1 Kb.este 7-kor fejeztem be a takarítást,éjfélkor lefeküdtem aludni,addig semmi bajom nem volt.Éjjel 3-kor ébredtem a fájdalomra.Mindig éjjel szokott kezdődni.
#2 Mi az a crp???
Megpróbálom kisebb részletekre szedni, de azt hittem már ez is az.Ha még jobban szédszedem,egy helyiséghez kb.1hónap múlva érek újra,az meg nagyon sok lenne:(
Igen,én nem normálisnak gondolom,de gondoltam,hogy megcáfoljátok vagy megerősítitek.Reumatológushoz vissza fogok menni, mert pár éve kezdődött a derékfájásom is,addig semmi baja nem volt,lehet,hogy összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!