Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szombat van és iszonyatosan...

Szombat van és iszonyatosan gyűlölöm a házi munka. Hogyan tudnám több kedvvel végezni?

Figyelt kérdés
Bármit teszek, csak elálmosít, ráadásul a porszívónál zenét sem tudok hallgatni. Minden hétvégén borzasztó erre felkelni, kedvem lenne inkább a jó könyvekhez vagy bármilyen online kurzushoz, de eltelik ezzel a sz@ rral az idő.
2018. jún. 30. 07:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért hagyod hétvégére?

Szombat este van, 1 éves a gyerekem és nem takarítok, mert kész van minden.

Hétköznap apránként megcsináltam.

2018. jún. 30. 20:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Most már istenes is a helyzet, nem kell a hétköznap estéinek minden percét tanulással tölteni, mert nyári szünet van a gyerekeknek. Lelkiismeret-furdalásom lett volna, ha valamit nem néztünk volna át. Most legalább csak annyi a gond, hogy 17 után érek haza és nincs már kedvem a mosáson- vasaláson, vacsoráztatáson kívül semmihez kedvem. Persze, míg gyesen voltam, mindennap felmostam kézzel a lakást. ☺
2018. jún. 30. 22:49
 13/13 anonim válasza:
Én is utàlok takarítani:) De sosem hagyom egy napra, nem cseszem el a hétvégém. Úgy oldom meg, hogy hétköznapokon a hírek hallgatàsa közben aprànként szinte mindent megcsinàlok. Napi fél, max 1 óra nem vàg földhöz. De van hogy 3 napra osztom szét. Hétvégén csak mosàst- teregetést intézem és aztàn sorozatokat nézek, olvasok vagy programozunk valamit. Vasàrnap estére pedig csak a fõzés marad. Persze csak 2 hetente vagyok én a soros a hàzimunkàban. Egyik héten én, màsik héten a férjem intézi, hisz mindketten dolgozunk, így a hàzimunka is közös. Egyébkénk én főzők mindkettőnkre, övé az összes bevàsàrlàs, postai ügyintézés. A többi közös.
2018. júl. 2. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!