Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mikor halat pucoltok, hova...

Mikor halat pucoltok, hova teszitek a belét?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
kidobjuk?
2010. jún. 16. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
hamm bekapjuk.
2010. jún. 16. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
belét vagy belsőségeit? nem mindegy, mire gondolsz. pusztán a belét kidobni szokás tudtommal, egyéb belsőségei mehetnek halászlébe...
2010. jún. 16. 21:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek a kérdést! A belére, amit nem lehet felhasználni, gondoltam természetesen. De hova dobjátok?
2010. jún. 16. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
kinti kuka, mert rém büdös lesz bent...
2010. jún. 16. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Beleteszed egy nejlonzacskóba,aztán mégegybe alaposan becsomagolod,és azonnal leviszed a kinti kukába.Azt gondoltam ez egyértelmű az embereknek ,én csirkével és egyéb hússal,csonttal is így járok el.De tényleg azt gondoltam,hogy ezt más is így csinálja.
2010. jún. 16. 21:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Én hallottam olyat is, hogy van aki a wc-be dobja. Én is attól félek, hogy ha meleg lesz megbüdösödik. De majd beteszem zacskóba. Meg van egy halom halas újságpapír, ami pikkelyes, nyálkás, halszagú. De az talán simán is mehet a kukába.
2010. jún. 16. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Az egészet(belsőség , pikkely, újság, szálka)berakom egy zacskóba és légmentesen lezárom. Ezt a csomagot egy másik zacsiba, azt is légmentesen zárom. A biztonság kerdvéért még egy légmentesen lezárt zacsi következik, majd a csomag megy a külső kukába.
2010. jún. 27. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
A WC-be ne dobd, mert ha eldugul (és erre nagy az esélyed!) iszonyú büdi lesz az egész lakásban, és még szakembert is kell hívnod (ami nem olcsó).
2010. jún. 27. 12:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Lehet hogy igazad van. Bár egy közepes méretű pontynak nincs olyan irtózatosan nagy bele. Mondjuk egy maréknyinál nem nagyobb, aminek azért elvileg le kéne folynia a 11cm átmérőjű csövön.

De kétségen kívül az esély megvan rá, hogy eldugulhat.

2010. jún. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!