Miért olyan gyenge mostanában a hypó? Nincs szaga sem, és nem fehériti ki a wc-t. Vagy van különbség köztük?
Azért mert a gyárto jobban higitja mint kéne.A multu akinek eladja ad neki 40 forintot egy liter hypoért kb. abbol kell csináltatnia flakont meg kell venni a tömény hypot amit fölhigit megfelelö százalékra.Töltögépet kell üzemeltetni raklapozni szállitani stb-stb.
Ja,meg senki nem ellenörzi,hogy mekkora a higitás.SAJNOS.
Én már csak a Domestosban hiszek. Elsővel egyetértek, 80 Ft-os a "legjobb" hypo, amit találtam, (értsd: nem folyt ki a hypo, és nem marta szét kívülről a dobozt, 40 Ft-ért ilyet is láttam), és ez a "legjobb" sem csinált semmit, amikor fehéríteni kellett volna. Mindenképpen pénzszagot érzek a probléma körül.
A Flóraszept szintén kuka ilyen szempontból jó ideje.
Fehéríteni még a fehér Vanish tud, azt meg nem értem, miért viszi ki a vérfoltot, ha nem hypo tartalmú.
Szóval: a Domestost tudom ajánlani.
Én ipari hypo-t veszek,évente a 10 liter elég.
Csak "állampolgári kapcsolatok útján" = feketén lehet hozzájutni.
Olyan erős,hogy ha kilöttyen az udvaron,pezseg,mint a sósav...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!