Régi zománcos lábast lehet még használni, ha karcos az alja belül?
Őszintén, édesanyám jó régi zománcos lábasai még anyagból vannak, jó vastagok és ahogy néztem manapság egy vagyon ha újat veszek.
Egyetlen baj van, hogy nem túl mély karcok, ám de mégis karcos a lábas alja belül, nyilván a használat látszik rajta.
Szabadul fel ebből bármi veszélyes anyag?
Úgy nem rozsdás meg nincs lepattanva a zománc, csak vékony karcok vannak.
Nyugodtan használd, kutyabajotok nem lesz tőle, ezek nem teflonok.
Nekem is vannak edényeim anyámtól, sőt a nagyanyámtól is, imádom őket.
Semmiben nem olyan jó az étel, mint ezekben.:)
Nekem is van ilyen mert tíz év után már karcos de attól semmi bajuk.
Ha újat veszel vigyázz nehogy úgy járj mint én.
Berlinger haust vettem piros volt kívül amúgy nagyon szép volt, rajta volt a dobozán meg az edény alján is hogy mosogatógépben mosható és már első alkalommal körbe le is jött róla szépen a szín. Pedig egy vagyon volt. Nyílván visszaküldtem de ugye postaköltség az enyém, vicces azért.
Ha veszel is sima rozsdamentes legyen és vastag legyen azért az alja azokban nagyon szépen megfő a rizs is.
A régi vastagok közel olyan jók,mint a mostani modernek .
Az ezek után gyártott könnyűek,csak eladásra készűlnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!