A wc-nk alja belül nagyon retkes és büdös, mivel tudnám eltüntetni?
Oh, nehogy má sósav! :-)
Nem kell ilyen agressziv szer.
Mosopora van mindenkinek otthon.
Egy kis talkaba teszel mosoport, hozzaöntesz egy kis vizet, hogy egy pépes pasztát kapjal. Ezt a pasztát a wc belsö oldalara öntöd es a wc kefevel, jol megsurolod.
Hagyod egy kicsit hatni, fél-egy óra, utana öblites.
A mosoporban is vannak vizköoldo anyagok, fertötlenit is,
#5 -ös
Nekem is fekete volt, én két egymás követő éjszakára 1-1 üveg sósavat öntöttem bele. A második nap reggelén hófehér lett.
Ja, mert a sosav, annyira agressziv szer, hogy lemarta a wc zomancat is.
Ezentul mar CSAK sosavat fogsz tudni hasznalni, mert zománc hijjan, minden gyorsan meglatszik es közönseges tisztitoszerek nem hatnak.
A masik nem elkerülendö szempont, hogy a sosav egy nagyon agressziv szer. Nem arrol hires, hogy termeszetbarat lenne.
Mar rig be kellett volna tiltani az eladasat magán háztartásoknak.
Apropo, a 'lerakódás'ról jut eszembe.
CORREGA tablettak!
A normalisan piszkos WC, masnapra hofeher lesz.
Ahogy a Correga tabletta leszedi a protézisekröl a lerakodast, azt ugyanugy leszedi a wc-röl is.
A kerdezönek, bizonyara többször kell egy-egy folyamatot megismetelnie, mert a kosz 'ül', talan régóta nem lett ott takaritva, ... de, én nem adnám fel a reményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!