Leégett edények alja (külső) házi tisztítása szódabikarbónával és ecettel? Hogyan?
Fanny szappanos fémsúroló (6 db 270 Ft.,Gyártó: Forraiker Kft. 1165 Bp. Tűlevél út 3.)
Háztartási boltokban kapható, szerintem csodát tesz az edények aljával (meg a belsejével is).
Én a szódabikarbónás ecetes megoldást csak lefolyó tisztításra, dugulás elhárítására használom, mert ha a kettő találkozik (lúg és sav) eszméletlen habzásba kezd és közömbösítik egymást.
Nem tudom leégett edény aljával mit tesz, eddig azért nem próbáltam ki, mert erre a célra nem gondolom hatékonynak.
Én is a szappanos fémszivacsot használom.
"Pár napja ezen jár már az eszem... :)"
Hát attól nem lesz tisztább. :)
Kb. bruttó három perc kipróbálni, mire vársz?
Egyébként én a sós vizes beáztatásra szavaznék, mert ami az edény belsejében működik, az a külsején ugyanúgy működik, és én az olyan módszereket szeretem, amiknél nekem kb. semmit se kell csinálnom, csak várni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!