Nagyon nagyon elégedetlen vagyok az orrommal, széles is, és hosszú is, és az alja is lelóg kicsit. Elment az önbizalmam miatta, egy nulla lettem, mit tegyek?
Annyira kisebbségi komplexusom van emiatt... az a legrosszabb az egészben az,hogy még csak 14 ÉVES VAGYOK, és lány!! Az orrom miatt teljesen azt érzem,hogy már nincs is egyáltalán szép arcom, elvesztettem a régi baba arcom. Olyan szintem nem vagyok vele megelégedve, hogy már haj a lelkemnek ha belenézek a tükörbe...
Körülöttem a barátnőimnek mindegyiknek szép, csinos , pici orra van....nekem meg..borzalmas.
Nagyon-nagyon meg szeretném műttetni, csak az a baj hogy még túl fiatal vagyok. Belegondolni is szörnyű,hogy ílyen orral fogok élni felnőtt koromig?! ugyanis az arc karakterét legmarkánsabban az orr mérete és formája határozza meg!!
Mit tegyek? Már nem tudom szeretni önmagamat..súlyos.
Fel a fejjel, kislány! Nézegess olyan hírességeket, akiknek karakteres az orruk, és mégis sikeresek, szépek. Orrplaaztikát meg úgysem csinálnak 18 éves korig, azután meg (ha még mindig zavar) megcsináltathatod.
Addig is utánanézhetsz különféle sminkelési trükkökknek, amelyekkel bbefolyásolhatod az arcod karakterét, ez jó játék is egyben. Még egy trükk: egy divatos szemüvegkeret (lehet nulla dioptriás is) teljesen meg tudja változtatni az orr vonalát optikailag. (Nekem is van egy nullás, és néha hordom csak úgy a jó kinézete miatt, na meg okosabbnak is tűnök tőle. :) )
Nagyon szívesen! :)
Illetve - esetleg - vannak még olyan, most divatos ázsiai eszközök, amelyek azt ígérik, hogy műtét nélkül formázzák az orrot, mint a fogszabályzó. Ezek valószínűleg nagyrészt átverések, de mivel a Te szervezeted még fejlődésben van, a nózid biztos jobban alakul, mint egy felnőtté, esetleg egy próbát megér, HA nem drága.
Az eBay.com-on körül lehetne nézni ilyen eszközök után, hátha ott van ilyen olcsó pénzért. Ha érdekel, keresek neked...
ugye? én is csak ezen vagyok elkeseredve, hogy teljesen elrontja az arcom szépségét, hiszen középen van, mindenkinek az tűnik fel először, stb. stb. :(
de neked legalább van egy barátod aki ezzel együtt szeret:') úgy érzem nekem már soha nem lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!