Milyen gőzölős tisztítót javasolnátok?
Általános az otthonom, családi ház, kisgyerekkel.
Gőzölős tisztítót szeretnék, amivel
- gyorsabb és könnyebb lenne a takarítás,
- kigőzölné rendesen a bútorok kárpitját,
- kigőzölhetném a zakókat, szövetkabátokat.
Nézegettem a tv shopok ajánlatait, de nem volt túl meggyőző. Felmosni nem akarok vele, se porszívózni.
Ti milyet használtok?
Köszi, pont ettől tartok én is.
De az is érdekelne, hogy boltban vagy akár Németországban lehet-e kapni jót, viszonylag olcsón?
Áldozz rá picit többet, és tuti hogy egy elég jó, és hosszú életű gépet veszel. Nekünk Karcher van. Lehet rá gőzölős vasalót, és mindenféle gőzölős tisztítófejet csatlakoztatni. Amolyan all-in-one gép.
Előző vagyok. Annyi lemaradt hogy boltban lehet kapni, Budaörsön az 1-es főút melletti raktárépületek közt van a bázisa, és ott vásárolni is lehet. (például)
Németországban fogalmam nincs, de ez egy világmárka, a ralli világbajnokságon iylen gépekkel tisztítják a kocsikat:D
Köszönöm szépen!
Egész más, mint a tv shoppos cuccok.
Megnézem, nálunk hol kapható.
Mi gőzpingvint vettünk a Saturnban, 10000ft volt, de nagyon megérte az árát.
Ragyogó tisztaságot csinál és az ágy kárpitja is szép tiszta, friss illatú lett.:))
Köszi.
Én is nézegettem, de a férjem szerint gyenge. Lebeszélt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!