Vett már valaki Monster 1200 gőzölős tisztítót a TV Shopból? Milyen?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 14:35
1/3 anonim válasza:
Ezt a kérdést már máshol is feltették:
a legjobb válasz írója azt írta, h a gőzölési képességét egy idő után elveszití, mivel nem rozsdamentes acélból készül a tartálya, hanem műanyagból.
2/3 anonim válasza:
Üdv, Én vettem, KÁR VOLT! Óriási csalódás, a hozzáadott tisztítószert néhány perc alatt kinyomja a tartályból. A tisztítóhatása is egy CSALÓDÁS. És ami a csúcs, mivel a Topshop boltjában vettem másnap már nem veszik vissza. POFÁTLANSÁG, A BOLTBAN SENKI NE VEGYEN SEMMIT, mert nem kapja vissza a pénzét. Az interneten rendelt terméket is csak azért veszik vissza, mert törvény írja elő. Az első használat után vízkőlerakódást vettem észre, képzelem mi lenne vele néhány hónap után. SENKINEK NEM AJÁNLOM, az egész cég egy tróger társaság.
3/3 anonim válasza:
Tegyél bele Ioncserélt lágy vizet és akkor nem fog vízkövesedni. Olyat szoktak tenni pl: a vasalókba a gőzölősökbe. A Tesco-ba lehet kapni meg más boltokban is 300 Ft 5 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!