Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vett már valaki Monster 1200...

Vett már valaki Monster 1200 gőzölős tisztítót?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a tv-s reklám alapján, de szeretnék olyan véleményt olvasni, aki már használt is ilyent!
2009. szept. 3. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
7%
Én vettem a minap és nagyon erősen szív! Még szegény csincsillámat is beszippantotta, de sikerült visszhúznom, csak kicsit csapzott lett.
2009. szept. 3. 15:40
 2/5 anonim válasza:

Szív??

Inkább fújja a gőzt, nem? Engem is érdekelne, szeretnék egyet.

2009. szept. 3. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vettem, és a HOT PAN megvásárlása után nem is fogok. Nagy csalódás volt, semmi sem igaz abból ami a reklámban van. És én hülye, több rokonomnak ilyet ajándékoztam karácsonyra.
2009. szept. 6. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert mi volt a baj a hot-Pan-nel?Én is akarok olyat venni.Ezért kérdezem!
2009. szept. 6. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy döl az egyik sarka felé, csak a kisebbik baj, nehezen, de vízszintesbe lehet hozni. Egyenetlenül melegít. Az egyik oldalán már szinte megégett az étel a másik felén még sehol sincs. Nincs olyan, hogy nem ég le benne a kaja, igenis alaposan oda tud kapni, és elég nehezen tisztitható, mert nem sima az alja. Egy-két használat után meg egy sárga kerek folt látszik középen, ott ahol alulról melegíti az az izé. Szóval nekem nem jött be, megbántam, hogy megvettem.
2009. szept. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!