Mennyi öblítőt használhat az, akinek erősen illatoznak a ruhái?
Én 1 kupaknyi öblítőt adok a ruhákhoz, illatosak lesznek ugyan, de csak közelről szagolva érződik.
A párom mikor még otthon lakott és az anyja mosta a ruháit, mikor eljött hozzánk és nálunk volt, utána az egész szoba öblítőtől illatozott, neki is erőteljes öblítő illata volt. Van egy kollégám, neki is erősen illatoznak a ruhái, az irodában öblítő illat van, illetve a kabátja hétvégén kerülhetett kimosásra, de még tegnap is mikor mellé raktam az enyémet, az enyém is teljesen átvette az övéről az öblítőillatot és olyan, mintha az enyém is ma lett volna mosva. A párom anyja Lenort használ, a kollégám is Lenor Spring illatú - én is azt használok, így felismertem - , így az se lehet, hogy valami speciális öblítőt használnak, hanem az állhat a háttérben, hogy nagyobb mennyiséget használnak. De vajon mennyi kell, hogy így illatozzon egy hét után is?
Sokban függ attól is, hogy milyen mosógépük van, mennyi vizet használ az öblítőhöz. Ezenkívül a kabátok meg a kötött holmik jobban tartják az illatot, mont a sima póló anyag.
Nagyika, isten nyugosztalja, a kis hajdú mosógépébe négy kupak lenort tett szigorúan öblítés előtt. A ruhái, holmiai egy évvel a mosás után is lenor illatúak voltak nagyon durván.
Én is ilyen "gonddal" küzdök, mint te, Kérdező!
Másfél-két éve volt valami másfajta sárga Lenor, annak iszonyatosan jó illata volt... A mostani szerintem nem olyan tartós. Ugyanúgy mosunk, mint akkor, mégis más az illattartása a ruháknak.
Kíváncsi vagyok a válaszokra. :-)
Ahogy írták, kevés ruha, sok öblítő a gépbe. Attól is függ, hogy a te mosógéped mennyi vízzel öblít.
A barátnőm ruhái mindig nagyon erősen illatoznak az öblítőtől. Ő a maximum jelzésig tölti az öblítő tartályba az öblítőt. Ezzel a módszerrel nem tart sokáig egy flakon öblítő :)
Off: engem kicsit zavar, ha olyan nagyon erős illatú a ruha, a bőrnek sem olyan nagyon jó, hogy "vegyszeres" ruhával érintkezik egész nap és a mosógépet is gyakrabban kell takarítani, mert a felesleg lerakódik a gép alkatrészein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!