Milyen mosóport használtok, folyékony vagy por? Miért azt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 22:12
1/9 anonim válasza:
tomi gél. jó az illata, ára is ok, nem kell hozzá plusz öblítő, és még ki is mos.
2/9 anonim válasza:
Most épp folyékonyt, mert az volt akcióban, amikor vettük. Egyébként a bevált márkám esetén szerintem nincs különbség, kb azonos a tisztítóhatásuk és árban is ugyanannyira jön ki egy mosás.
3/9 anonim válasza:
Az Aldiból a Tandilt,már évek óta. Szépen mos,és az ára is a legjobb. 5 kg 1900.- Ft. Az Ariel nem mosott ilyen szépen.
4/9 anonim válasza:
Én Ausztriából hozom magamnak a mosóport, mert a magyar piacra gyártott valahogy mindig ócskább minőségű még a nagy márkáknál is. Hasonlíts csak össze egy osztrák és egy magyar Arielt vagy Persilt, ég és föld még a külcsín is (állag, szín, stb.).
Az Aldisat nem próbáltam még, de már olyan sokan dicsérik, hogy ki fogom próbálni. Ennyit megér egy kísérlet :)
5/9 anonim válasza:
Folyékony Arielt használok. Azért tértünk át a folyékonyra mert sokszor maradt a poros változatból a ruhákon, nem mosta ki rendesen a gép. A folyékonynál ilyen nem fordul elő.
6/9 Victory82 válasza:
Szia!Én Tide mosóport használok,tökéletesen bevált!Nekem a folyékonytól nem lett olyan tiszta a ruha!
7/9 anonim válasza:
Folyékonyat, Tomi Kristályt. Nagyon fehérre mos. Azért csak folyékonyat, mert anyósomék mosógépe amikor elromlott, szétszedtük és ott volt benne a mosópor eltömítődve, mert nem tudott feloldódni.
8/9 anonim válasza:
Ariel, folyékony, külföldi.
Azért folyékony, mert nálunk is előfordult, hogy a por nem ment szét teljesen és tele volt a lakás apró kis szemcsékkel (a ruhákról nem is beszélve).
Régebben Persilt használtam, azzal is maximálisan elégedett voltam, csak most az Arielt olcsóbban be tudjuk szerezni.
9/9 anonim válasza:
Csak a folyékony! Lehet, hogy bemagyarázom magamnak, de nekem volt már mosási gondom a porral... Én Persilt használok, hozzá pedig Coccolino öblítőt. Így tökéletes a tisztaság és az illat is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!