Nektek nem ragacsos, büdüs a konyhátok az olajtól, ha abban sütitek a krumplit húst? Mi a megoldás ezellen?
Figyelt kérdés
Nekem az a problémám még a szagon kívül, hogy mindent belep az olajos pára, ráfröcsög a falra, még az ablakra is.
Vissza kéne térni tényleg a zsírhoz, és sütőben sütni mindent, vagy az olajsütóben?Van,és mégse szeretem.A húsokat,krumplit, bő olajon egy nagy teflonos serpenyőben sütöm.
2017. okt. 30. 09:24
11/14 A kérdező kommentje:
Tényleg?oké,majd veszek,és kipróbálom.
2017. okt. 30. 16:57
12/14 anonim válasza:
bő olajban sütni teflonban... ne tedd.
sütni csak állati zsírban (esetleg kókusz "zsír", de én attól is tartok). A teflont is kerüld el messze.
a zsírban finomabb lesz a kaja, nem ég el, és nem szív be annyit. Mosogatni is gyerekjáték az olajhoz képest
13/14 anonim válasza:
Ha olajban sütsz, javaslom a Vénusz sütőolajat, piros színű a kupakja, alig van szaga. És magas falú edényt használj, a fröccsenés meggátolására.
14/14 anonim válasza:
Nem ráégett olajat olajjal könnyen el lehet távolítani, ez pedig már sima mosógatószerrel letörölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!